Ο Κλούνεϊ βγάζει σπυριά με τα παιδιά!

21.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» έλεγε συνέχεια η γιαγιά μου, αλλά φευ στην περίπτωση του Τζορτζ Κλούνεϊ αυτό δεν ισχύει. Ο Τζορτζ σε ο, τι αφορά τον γάμο και τα παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» έλεγε συνέχεια η γιαγιά μου, αλλά φευ στην περίπτωση του Τζορτζ Κλούνεϊ αυτό δεν ισχύει. Ο Τζορτζ σε ο, τι αφορά τον γάμο και τα παιδιά έχει πει μεγάλες κουβέντες και δυστυχώς για τις γυναίκες, που κατά καιρούς έχουν βρεθεί στο πλάι του, ο «mr. Martini» τις εννοεί. Όπως, εννοεί και τις τελευταίες δηλώσεις ότι δεν θέλει να γίνει πατέρας και πως η παρουσία ενός παιδιού στο σπίτι τον εκνευρίζει τα μάλα.

Να τα ακούει αυτά το πρώην cocktail και animal party κορίτσι του Τζορτζ, Σαρα Λάρσον και να το παίρνει απόφαση ότι ποτέ δεν θα γίνει μάνα των παιδιών του. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό, Heat ο Κλούνεϊ δήλωσε ότι δεν έχει φτιάξει παιδικά δωμάτια στο σπίτι του, ότι δεν αντέχει παιδικές φωνές στη βίλα του και πως ποτέ δεν θα κατακτήσει τον τίτλο «Πατέρας της χρονιάς», πράγμα που εννοείται πως δεν τον στενοχωρεί.

Βέβαια, ο Τζορτζ δεν είναι τόσο σκληρός όσο θέλει να δείχνει. Εντάξει, βγάζει σπυράκια στην παρουσία ενός παιδιού στο σπίτι του, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλει να ακούσει μία παιδική φωνούλα να ουρλιάζει «αααααα», να χοροπηδάει σαν το σεληνιασμένο πάνω στο λευκό καναπέ του και να τρέχει πάνω κάτω σα να έχει πάρει κινέζικη ντόπα. Τι κάνει, τότε ο Τζορτζ;

Καλεί τον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και τη στρατιά παιδιών αυτών και περνούν οικογενειακά στο σπίτι του. Επειδή, όμως, η φαμίλια των Brangelina είναι γερή δόση και βασανιστήριο για έναν ορκισμένο εργένη, όπως ο Κλούνεϊ, αποφεύγει να τους καλεί συχνά. Άσε, που μαζί με αυτούς έρχεται μία στρατιά από νταντάδες και σεκιουριτάδες και ο Τζορτζ δεν θέλει καθόλου. Έχει συνηθίσει αλλιώς.