Μάρω: Έξοδος με τους κολλητούς του Καραφώτη!

21.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να δούμε την Μάρω Λύτρα σε βραδινή έξοδο, αφού από τότε που τελείωσαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα μετακόμισε στην Φρανκφούρτη και στον αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να δούμε την Μάρω Λύτρα σε βραδινή έξοδο, αφού από τότε που τελείωσαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα μετακόμισε στην Φρανκφούρτη και στον αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη. Αυτές τις μέρες, όμως, η Μάρω βρίσκεται στην Αθήνα και είπε να κάνει μία νυχτερινή βόλτα στην πόλη.

Και ποίος καλύτερος προορισμός από το «Θάλασσα», όπου άδει ο Νίνο, φίλος της Μάρως και παιδί της Heaven. Το τελευταίο το λέω, διότι η παρέα της Λύτρα απαρτιζόταν από ανθρώπους της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και ο Θάνος Πετρέλης. Μόνο ο Κώστας Καραφώτης έλειπε από την παρέα για να είναι πράγματι μία... ωραία ατμόσφαιρα.

Γιατί κατά τα άλλα, η παρέα το διασκέδασε με το παραπάνω, ενώ η Μάρω έκανε μεγάλη χαρά που είδε από κοντά το Νίνο. Μάλιστα, αυτός πήγε στο τραπέζι, την χαιρέτισε κι εκείνη ανταποκρίθηκε με ένα τρυφερό χάδι στο μάγουλο. Είπαμε... ωραία ατμόσφαιρα, που ήρθε κι έδεσε όταν ανέβηκαν στην πίστα να τραγουδήσουν Πετρέλης και Μάρω, με την τελευταία να προτιμά τραγούδια πόνου και χωρισμού. Αλλά η επιλογή ήτο εντελώς τυχαία. Μην πάει ο νους σου στο πονηρό.