Η συναυλία του Sakis Ρουβά

30.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, την πρώτη του international συναυλία έδωσε ο αοιδός Sakis Ρουβάς επί γαλλικού εδάφους, σηματοδοτώντας τη νέα του διεθνή εποχή.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την πρώτη του international συναυλία έδωσε ο αοιδός Sakis Ρουβάς επί γαλλικού εδάφους, σηματοδοτώντας τη νέα του διεθνή εποχή. Ο νεαρός καλλιτέχνης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης εμφανίστηκε στο περίφημο "Ολυμπιά" του Παρισιού, όπου σε ένα φαντασμαγορικό σόου χόρεψε και τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα άσματα "Το κορίτσι της Ντίσκο", "Όλα καλά", "Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά". Στο "Ολυμπιά" παραβρέθηκαν περίπου 2000 νοματέοι, Έλληνες και Γάλλοι, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ακούν συνέχεια για τον εν Ελλάδι "Ρίκι Μάρτιν".

Ο καλλlίδονος καλλιτέχνης την ιδιαίτερη τούτη βραδιά για τον ίδιο, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, ενώ ουκ ολίγες φορές το αλαλάζων πλήθος αναφωνούσε "Oh Mondie", κάθε φορά που έκανε τα...ακροβατικά του επί σκηνής. Όταν, δε, το κέφι είχε χτυπήσει κόκκινο, ο Sakis πήρε το μικρόφωνό του και κατέβηκε κάτω προκειμένου οι...σε γαλλική έκδοση "Ρουβίτσες" να αγγίξουν τον Έλληνα "ημίθεο".

Τον Sakis τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί εκλεκτοί φίλοι από την Ελλάδα, οι οποίοι έκαναν ένα ταξίδι αστραπή για την πάρτη του και μόνο. Μεταξύ αυτών, ήταν η Μαριάννα Λάτση με την κόρη της Εριέττα, η Ζωή Λάσκαρη με το δικό της τέκνο την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ο Κώστας Καίσαρης, ο Χρύσανθος Πανάς και η Εβελίνα Παπαντωνίου. Ακόμη ήταν ο Νίκος Αλιάγας και βεβαίως βεβαίως ο Βαλεντίνο. Μάλιστα, ο αοιδός προκειμένου να στείλει το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας, για την τιμή που του έχει αποδώσει να τον θεωρεί φίλο του, φόρεσε την περιβόητη φούστα που του είχε ράψει. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στους Γάλλους άρεσε κρίνοντας πως πηγαίνει μούρλια στον καλλιτέχνη. Εξ' ου και τα επιφωνήματα επιδοκιμασίας στη θεά του Sakis με την Βαλεντίνο φούστα. Από τη βραδιά η μόνη απούσα - για άγνωστους αλλά μάλλον δικαιολογημένους λόγους - ήταν η επιστήθια φίλη του, Νάνα Μούσχουρη.