Η "γαϊδουριά" του Ράσελ Κρόου

31.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το "βραβείο γαϊδουριάς" κατέκτησε προσφάτως με πανηγυρικό τρόπο ο Ράσελ Κρόου καθώς την έκανε την τελευταία στιγμή με ελαφρά πηδηματάκια από τον τηλεμαραθώνιο για τη συλλογή χρημάτων για τις οικογένειες των θυμάτων από την βομβιστική επίθεση στο Μπαλί.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το "βραβείο γαϊδουριάς" κατέκτησε προσφάτως με πανηγυρικό τρόπο ο Ράσελ Κρόου. Ο διάσημος ηθοποιός την έκανε την τελευταία στιγμή με ελαφρά πηδηματάκια από τον τηλεμαραθώνιο για τη συλλογή χρημάτων για τις οικογένειες των θυμάτων από την βομβιστική επίθεση στο Μπαλί, παρόλο που αρχικά είχε πετάξει και τη σκούφια του όταν του είχε γίνει η σχετική πρόταση.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, The Sun, ο Ράσελ σε μία...έκρηξη φιλανθρωπίας, συγκινημένος που οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού του ζήτησαν να ενισχύσει την προσπάθεια τους, συμφώνησε να μαγνητοσκοπήσει ένα μήνυμα, όπου θα μιλούσε για το τρομοκρατικό χτύπημα. Επειδή, όμως, πρόκειται για εργαζόμενο άνθρωπο κι επειδή αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μεξικό για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας κανόνισε να πάει ένα συνεργείο μέχρι εκεί, προκειμένου να γίνει η δουλειά. Πράγματι, οι διοργανωτές του τηλεμαραθώνιου έστειλαν το συνεργείο τους, όμως προς μεγάλη τους απογοήτευση όπως πήγαν γύρισαν. Το μόνο που έφεραν ήταν κάτι σουβενίρ κούπες που ανέγραφαν "I love Mexico". Γιατί το εν λόγω μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ουδέποτε δόθηκε.

Ο Ράσελ τους έδιωξε κανονικότατα με την αιτιολογία πως "πνίγεται" στη δουλειά με αποτέλεσμα να μη μπορεί όχι να μιλήσει για θύματα και τρομοκράτες, αλλά να πει ακόμη και το όνομα του. Μάταια, οι δύσμοιροι "ταξιδιώτες" προσπαθούσαν να του εξηγήσουν πως το γύρισμα δεν θα κρατούσε περισσότερο από 10 λεπτά. Αυτός ήταν ανένδοτος καθώς ο χρόνος για τον ίδιο ήταν ιερός κι ας μπορείς μέσα σε 10 λεπτά να κάνεις ένα τσιγάρο ή να φας ένα σάντουιτς ή να τρίψεις τους κάλους από τα πόδια σου. Μετά από αυτό, οι συμπατριώτες του ζήτημα να θέλουν να τον δουν ζωγραφιστό, ενώ κατά το "υπάρχουν κι άλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" έκαναν τον τηλεμαραθώνιο με την πολύτιμη αρωγή των Νικόλ Κίντμαν και Κάιλι Μινόγκ.