Δείξε μου το κρεβάτι σου, να σου πω αν σε θέλει

15.10.2012
Σου γυρίζει την πλάτη κάθε φορά που πέφτετε στο κρεβάτι για ύπνο; Προτού βιαστείς να πιστέψεις πως δεν σε αγαπά πια, τα καλά νέα θα σου χτυπήσουν την πόρτα.

Νέα Έρευνα από τη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζει πως σημασία έχει η στάση που παίρνει ένα ζευγάρι όσο κοιμάται κι όχι όταν πέφτει για ύπνο.

Toν έλεγχο της έρευνας ανέλαβε η ψυχολόγος με ειδίκευση στις σχέσεις Κόριν Σουίτ (Corrine Sweet) και ο όμιλος ξενοδοχείων Travelodge & τα αποτελέσματα αφορούν μεν τους Βρετανούς αλλά με τον ίδιο τρόπο κοιμούνται και αγαπιούνται τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο!

Ιδού τα αποτελέσματα:

80% των Βρετανών δηλώνουν αρκετά κουρασμένοι για να δώσουν φιλί καληνύχτας στο σύντροφό τους.

90% δεν λένε 'σ'αγαπώ' προτού πέσουν για ύπνο

46% γυρίζουν την πλάτη στον αγαπημένο τους, με το που πέφτουν στο κρεβάτι για ύπνο

25% των ζευγαριών πέφτει για ύπνο με την ελπίδα ο σύντροφός τους να μην τους ενοχλήσει καν ακουμπώντας τους καθώς πέφτουν για ύπνο.

Η έρευνα ανέδειξε και τη μόδα του να κοιμόμαστε σε ξεχωριστά κρεβάτια. 1 στα 10 ζευγάρια σήμερα, παραδέχεται πως κοιμάται χώρια από το σύντροφό του με σκοπό να πετύχει έναν ωραίο ύπνο. Μάλιστα 25% των ζευγαριών που βρίσκονται στο σεξουαλικό τους απόγειο (την ηλικία των 35 ετών) σκέφτεται να ξεκινήσει να κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια!

Και στο ίδιο κρεβάτι; Κι εκεί, ο προσωπικός χώρος του καθενός, γίνεται προτεραιότητα. Τα μισά ζευγάρι πλέον ψάχνουν κρεβάτι μεγέθους βασιλιά (King Size).

Ταυτόχρονα, οι καυγάδες πάνε σύννεφο στον ύπνο. 1 στα 4 ζευγάρια παραπονιέται για τον υπερκινητικό σύντροφό του που δεν τον αφήνει να κλείσει μάτι.

Η αγκαλίτσα φέρνει... αγκαλίτσες.

Πάνω από τα μισά ζευγάρια που ερωτήθηκαν, πιστεύει πως η σεξουαλική του ζωή θα ήταν καλύτερη αν αγκαλιαζόταν περισσότερο. Συγκεκριμένα το 67% των ανδρών πιστεύει πως η αγκαλιά βοηθά στην καλυτέρευση της σεξουαλικής ζωής, το 34% θα εκνευριζόταν αν η σύντροφός του δεν ήθελε αγκαλιά ενώ το αντίστοιχο γυναικείο ποσοστό φτάνει μόλις το 26%. Άρα, αγκαλιές θέλουν οι άντρες και όχι εμείς τα θηλυκά!

Εν το μεταξύ, ένας γάμος ή μια σχέση μπορεί να κρατήσει παραπάνω αν το ζευγάρι ξυπνά και κοιμάται μαζί, την ίδια στιγμή! Αυτά τα ζευγάρια δηλώνουν τα πιο ευτυχισμένα στην προσωπική τους ζωή.

Και η απιστία, στο κρεβάτι φαίνεται!

Πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες, αποκαλύπτει πως μπορεί να συλλάβει μια απιστία του άλλου του μισού, από τον τρόπο που κοιμάται. Οι μισές γυναίκες είναι σε επαγρύπνηση μάλιστα μέσα στη νύχτα και μπορούν να καταλάβουν αν το ταίρι τους ξενοκοιμάται!

Και το καλύτερο: 1 στους 10 άντρες έχει κάνει την κουτσουκέλα του και έχει αποκαλέσει τη σύζυγο ή σύντροφό του με λάθος όνομα στο κρεβάτι!

Συμπέρασμα: στο κρεβάτι και ειδικά την ώρα που κοιμάσαι, η γλώσσα του σώματος δεν λέει ψέματα. Και μπορεί στον ξύπνιο σου να είσαι ειλικρινής και να ξεφεύγεις, στον ύπνο σου φαίνεται τι θες από τη σχέση σου. Μείνε συντονισμένη στο WomenOnly για τις στάσεις του ύπνου που δείχνουν τι ζευγάρι είστε. Και μην σκας, έχουν ερμηνεία για το πως κοιμάσαι κι εσύ που είσαι μόνη στο διπλό κρεβάτι!