Γιατί όλοι οι πρώην επιστρέφουν ταυτόχρονα;

05.12.2019
Γιατί όλοι οι πρώην επιστρέφουν ταυτόχρονα;
Τρεις λόγοι που είναι πιθανότερο να ισχύουν από τον....ανάδρομο Ερμή

Όταν σκέφτεσαι ότι δεν έχεις προοπτικές ή ότι έχει περάσει καιρός από τότε που βρισκόσουν μέσα στο παιχνίδι του φλερτ και των ραντεβού, μπορεί να επηρεαστεί η αυτοεκτίμησή σου, με μεγάλους και μικρούς τρόπους, και αυτό επηρεάζει την ενέργεια που περνάς και στους άλλους. Έτσι, όταν ανάβει η σπίθα με κάποιον καινούργιο άνθρωπο, η μικρή αυτή όαση μπορεί να δώσει στην εμπιστοσύνη σου μια ώθηση που είναι ικανή να σε κάνει πιο ανοιχτή και ενθουσιώδη. Αυτά τα καλά vibes είναι μεταδοτικά και δημιουργούν έναν αέρα προσέγγισης που σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητη.

Δες και αυτό: 4 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις θέματα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου και πώς να τα αντιμετωπίσεις

Επιπλέον, τα ανοιχτά μάτια λαμβάνουν περισσότερο φως, οπότε όταν αρχίσεις να παίρνεις θετικά σχόλια και αφήνεις πίσω τις άμυνες σου, οι άνθρωποι που ίσως δεν είχες παρατηρήσει μέχρι τότε αρχίζουν να προσγειώνονται στο ραντάρ σου, δημιουργόντας την αίσθηση ότι υπάρχει αφθονία επιλογών, όταν στην πραγματικότητα μπορεί να ήταν στο οπτικό σου πεδίο για καιρό.

Φαίνεται λογικό ότι κάποια νέα άτομα θα σε προσέγγιζαν ταυτόχρονα, αλλά αυτό δεν εξηγεί πλήρως το φαινόμενο του γιατί οι πρώην πάντα φαίνεται να επιστρέφουν στη ζωή σου ταυτόχρονα. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έρευνα για το θέμα αυτό, υπάρχουν μερικοί λόγοι για το γιατί αυτό συμβαίνει.

Αυτό το είδες; Πώς θα επιλέξεις τον ιδανικό σύντροφο πριν κλείσεις τα 35 βάσει... μαθηματικών!

1) Είσαι υπέροχη, χαλαρή, είσαι ο εαυτός σου και οι άλλοι το παρατηρούν. Η καθημερινή ενέργεια σου εμφανίζεται στη μη λεκτική σου γλώσσα, στον τόνο της φωνής σου και στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους φίλους σου, τόσο στα κοινωνικά μέσα όσο και στην πραγματικότητα. Οι πρώην σου το παρατηρούν, έχουν την περιέργεια να μάθουν περισσότερα και στη συνέχεια σε προσεγγίζουν για να δουν αν υπάρχει κάποια καλή ενέργεια που μπορούν να μοιραστούν μαζί σου.

2) Οι νοσταλγικές στιγμές κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να συνδεθούν με άτομα από το παρελθόν τους και μπορεί μερικές φορές να είναι ευκολότερο να προσεγγίσει κάποιος το παλιό και γνώριμο παρά το νέο και ξένο. Οι διακοπές, τα γενέθλια και οι εκδηλώσεις αποτελούν αφετηρία για να σε προσεγγίσουν οι πρώην, ειδικά εάν ήταν εκείνος που απομακρύνθηκε ή αν δεν υπήρξε οριστικό κλείσιμο της σχέσης. Οι άνθρωποι τείνουν να θέλουν αυτά και εκείνους που δεν μπορούν να έχουν, οπότε μπορεί να έχεις μερικές...παλιές φλόγες να εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή, περιμένοντας μια δικαιολογία για να δοκιμάσουν και πάλι τα νερά.

3) Τα νευρικά μας συστήματα είναι κατασκευασμένα για να μας βοηθήσουν να αναζητούμε ευκαιρίες για να θεραπεύσουμε αυτό που μας έχει πληγώσει, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να επιλέγεις συντρόφους με παρόμοια ψυχολογικά ή σχεσιακά χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, το ερωτικό σου παρελθόν μπορεί να είναι γεμάτο με ανθρώπους που μοιράζονται πρότυπα και τείνουν να σε προσεγγίζουν για επιβεβαίωση ή επανασύνδεση.

Διάβασε επίσης: Έρευνα αποκαλύπτει: Τόσες φορές ερωτεύεται κάποιος στη ζωή του