SEX

Μάθε πόσο καλός εραστής είναι πριν το σεξ (Νο2)

21.05.2010
Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις αν φουσκώνει το παντελονάκι του στα επίμαχα σημεία, για να φανταστείς τα κατορθώματά του στο σεξ. Υπάρχουν συμπεριφορές και κινήσεις του, που θα προδώσουν πόσο καλός εραστής είναι, προτού φτάσετε στο σεξ αυτό καθ' αυτό.

Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις αν φουσκώνει το παντελονάκι του στα επίμαχα σημεία, για να φανταστείς τα κατορθώματά του στο σεξ. Υπάρχουν συμπεριφορές και κινήσεις του, που θα προδώσουν πόσο καλός εραστής είναι, προτού φτάσετε στο σεξ αυτό καθ' αυτό.

6. Μιλάει για το σεξ πολύ, πάρα πολύ: κράτα και μικρό καλάθι

Αν πριν το σεξ σ' έχει πρήξει με το τι θα σου κάνει, κράτα μικρό καλάθι και μην έχεις πολλές προσδοκίες. Τα πολλά μηνύματα, η μεγάλη διαφήμιση για τα προσόντα του, για τις χιλιάδες παρτενέρ που έριξε στα σεξουαλικά του δίχτυα, είναι κακό σημάδι. Είτε τα προσόντα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είτε θα είναι πολύ εγωιστής στο σεξ και απίστευτος παρτάκιας. Ο άντρας ο σωστός, ο βαρύς και ο πρόστυχος δεν περιαυτολογεί. Περιμένει να σου δείξει τι αξίζει στο γήπεδο του έρωτα!

Τι να κάνεις: εξέτασε από νωρίς τα προσόντα που πραγματικά διαθέτει. Αν όλο σου τρενάρει το σεξ μαζί του, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Εννοείται, πως αν μετά από τόση διαφήμιση, βρεις ένα πεσμένο πέος που δεν λέει να σηκωθεί, μην πιστέψεις εκείνο το χιλιοειπωμένο: "δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό, μάλλον φταίει ότι σε θέλω πολύ".

7. Αυθόρμητος στη ζωή; Αυθόρμητος και στο σεξ

Παρακολούθησε στενά τις αντιδράσεις του στην καθημερινότητα. Πώς αντιδρά όταν του συμβαίνει κάτι που δεν είχε στο πρόγραμμα; Του αρέσει να ελέγχει τα πάντα; Μήπως αφιερώνει ώρες ολόκληρες για να ξύσει τα μολύβια του, να οργανώσει την ντουλάπα ή να φορέσει τις κάλτσες του; Αν είναι τέτοιο φρικιό οργάνωσης, φαντάσου πώς θ' αντιδρούσε αν του ζητούσες να το κάνετε αυθόρμητα κι ωραία μέσα στο αυτοκίνητο στα γρήγορα. Αν πάλι εκείνος είναι ευέλικτος, του αρέσουν οι εκπλήξεις αλλά θέλει να έχει το πάνω χέρι στα όσα του συμβαίνουν στα προσωπικά ή στη δουλειά, θα καλοπεράσεις στο σεξ, αφού είναι πιθανό να είναι άριστος εραστής με ποικιλία αλλά και ανοιχτόμυαλος στις προκλήσεις.

Τι να κάνεις: τον εντελώς οργανωτικό άντρα μην περιμένεις να τον "λύσεις στο σεξ" - φασολάκια θα τρώτε καθημερινά. Από την άλλη, τον ευέλικτο τύπο, απλά κάντου εκπλήξεις και βάλε στο ερωτικό παιχνίδι και κανένα σεξουαλικό παιχνίδι. Θα το εκτιμήσει.

8. Όταν μιλά χρησιμοποιεί χειρονομίες: ο οργασμός (σου) θα πάει σύννεφο

Πρόσεξε τα χεράκια του. Και όχι απλά αν έχει μεγάλα ή μικρά άκρα. Όταν ένας άντρας είναι καλός εραστής, θα τον δεις ότι μπορεί να μιλά και με τα χέρια του. Αν είναι εκφραστικός και δεν φοβάται τις χειρονομίες, φαντάσου πόσο εκφραστικός θα είναι στο σεξ.

Τι να κάνεις: απόλαυσέ το.

9. Σου μιλάει και λιώνεις: θα σε λιώσει στο σεξ

Κάποια αρσενικά το έχουν στον τρόπο που μιλάνε, πώς να το κάνουμε. Τον ακούς και καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να είναι κακός εραστής. Βλέπε τον Τζορτζ Κλούνεϊ, το Τζέραρντ Μπάτλερ, τον Ράσελ Κρόου. Ξεχειλίζει η αντρίλα. Οπότε άκου προσεκτικά και το νέο σου αγόρι. Όταν σου μιλά η φωνή του γίνεται πιο αισθησιακή ή μήπως έχει ένα τόνο βαρετό;

Τι να κάνεις: να τον αφήσει να κελαηδήσει και κάτω από τα σεντόνια, εφόσον δεις πως είναι μελωδικό πουλί!

10. Χορεύει ατσούμπαλα: θα ψάχνει το ρυθμό στο σεξ

Αυτό κι αν είναι crash test για τον άντρα που είναι τίγρης στο σεξ. Σίγουρα έχεις δει αγόρι που δεν ξέρουν με ποιο ρυθμό να κουνηθούν όταν πρέπει να χορέψουν. Αν ο αγαπημένος σου δεν ξέρει να χορέψει καθόλου, δεν βρίσκει ρυθμό και δείχνει αστείος όταν το προσπαθεί, δύσκολα θα συγχρονιστείτε τα δυο σας στο κρεβάτι. Αντίθετα, αν τον βλέπεις να χορεύει τη ζεϊμπεκιά και να τρίζουν τα πατώματα, να κολλάει αισθησιακά επάνω σου στο μπλουζ, χαράς ευαγγέλια, πέτυχες το λαχείο.

Τι να κάνεις: κάντου χορευτικά τεστ και βγάλε συμπέρασμα πριν πέσεις τσάμπα στο κρεβάτι μαζί του.

Για τις προηγούμενες 5 ενδείξεις του πόσο καλός εραστής είναι, προτού βρεθείτε κάτω από τα σεντόνια, κάνε κλικ εδώ:

Από την Κατερίνα Π.