Αδυνάτισε με... τραγανιστά τρόφιμα

22.01.2016
Το ήξερες ότι η υφή των τροφίμων που καταναλώνεις επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της δίαιτάς σου;

Η τακτική κατανάλωση σχετικά σκληρών και τραγανιστών στην υφή τροφίμων, που χρειάζονται αρκετό μάσημα και αποδίδουν σχετικά λίγες θερμίδες ανά μερίδα, όπως:

  • καρότα,
  • μήλα,
  • σπιτικό ποπκόρν,
  • στραγάλια αλλά και
  • νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης (χωρίς να τις μουλιάσεις),

μετριάζει την πείνα σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλα τρόφιμα με μαλακότερη υφή και επιπλέον σε βοηθά να κάψεις 5-10% περισσότερες θερμίδες.