Η δίαιτα που έχει ανακηρυχτεί ως η καλύτερη για 8η συνεχή χρονιά

26.06.2018
Η δίαιτα που έχει ανακηρυχτεί ως η καλύτερη για 8η συνεχή χρονιά
Για όγδοη συνεχή χρονιά, ένα διατροφικό πλάνο που έχει ως στόχο την καταπολέμηση της υψηλής αρτηριακής πίεσης κατέκτησε την πρωτιά ως συνολική διατροφική πρόταση, σύμφωνα με ομάδα εμπειρογνωμόνων από το US News & World Report.

Για άλλη μια φορά τα δοκιμασμένα και αληθινά διατροφικά πλάνα κέρδισαν τις διατροφικές μανίες και τις δίαιτες της μόδας και κατέλαβαν τις κορυφαίες θέσεις στις λίστες των εμπειρογνωμόνων.

Τον περασμένο Ιανουάριο, το αμερικανικό U.S. News & World Report δημοσίευσε την ετήσια κατάταξη για τις Best Diets Overall, ανεβάζοντας τη DASH και τη Μεσογειακή δίαιτα στην κορυφή.

Κάθε χρόνο, η US News & World Report συγκεντρώνει μια ομάδα ιατρών, διαιτολόγων, καθηγητών πανεπιστημίων και άλλων εμπειρογνωμόνων στον τομέα της διατροφής για να αξιολογήσει τις πιο δημοφιλείς δίαιτες της Αμερικής και να τις κατατάξει σύμφωνα με μια πληθώρα παραγόντων που κυμαίνονται από πράγματα όπως το πόσο αποτελεσματικές είναι για την απώλεια βάρους και πόσο εύκολο είναι να τις ακολουθήσουν, έως το πόσο συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των χρόνιων ασθενειών όπως ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις.

Για το 2018 εξετάστηκαν 40 διαφορετικές δίαιτες και για όγδοη συνεχή χρονιά, η δίαιτα DASH ανακηρύχθηκε η καλύτερη διατροφή συνολικά.

Η συνέχεια στο itrofi.gr