Η διαφορά σου απ' τη μοιραία γυναίκα...

03.09.2009
Απορείς τι είναι αυτό το κάτι που έχουν πάνω τους ορισμένες γυναίκες και κάνουν τους άντρες να τρέχουν πίσω τους σαν σκυλάκια; Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κάποια θηλυκά δεν τα αγγίζει ο χρόνος, ενώ εσύ βλέπεις ήδη τις πρώτες ρυτίδες. Τι είναι αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από μια μοιραία γυναίκα σαν την Κάρλα Μπρούνι και πώς μπορείς να γίνεις και συ μια τέτοια; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και η επιτυχία είναι στο χέρι σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Απορείς τι είναι αυτό το κάτι που έχουν πάνω τους ορισμένες γυναίκες και κάνουν τους άντρες να τρέχουν πίσω τους σαν σκυλάκια; Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κάποια θηλυκά δεν τα αγγίζει ο χρόνος, ενώ εσύ βλέπεις ήδη τις πρώτες ρυτίδες. Τι είναι αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από μια μοιραία γυναίκα σαν την Κάρλα Μπρούνι και πώς μπορείς να γίνεις και συ μια τέτοια; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και η επιτυχία είναι στο χέρι σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

1. Η μοιραία γυναίκα... αγαπά τους άντρες και δεν θέλει να τους αλλάξει:

αν βρεθείς στη συντροφιά γυναικών που κατέχουν τον τίτλο της μοιραίας, δεν θα ακούσεις κανένα αρνητικό σχόλιο για το αντίθετο φύλλο. Από μυαλό τους δεν υπάρχει καμία πάλη ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. ΊΣ ίσα που η μοιραία γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά ότι ένας άντρας δεν μπορεί να σκεφτεί και να αντιδράσει σαν γυναίκα (άσε που δεν έχει και καμία τέτοια προσδοκία). Σταμάτα λοιπόν να προσπαθεί ν' αλλάξεις έναν άντρα αμέσως μόλις τον γνωρίσεις γιατί ούτε αυτό που θέλεις θ συμβεί αλλά και η όλη προσπάθεια θα σε κουράσει και θα σε γεμίσει στρες. Αν δεν σου κάνει αυτός, προχώρα στον επόμενο που θα ταιριάζει μαζί σου εξ' αρχής.

2. Η μοιραία γυναίκα... λατρεύει το φλερτ:

Η μοιραία γυναίκα ξέρει καλά ότι η διαδικασία του φλερτ μπορεί να εμπνεύσει μια γυναίκα και να τονώσει την αυτοπεποίθηση και σεξουαλικότητά της. Η μοιραία γυναίκα πιστεύει ότι το φλερτ με το αντίθετο φύλο είναι μια απαραίτητη έκφραση της διαφορετικότητας που έχει με το αντίθετο φύλο, και δεν εκλαμβάνει το φλερτ σαν μια διαδικασία πρόστυχη που μόνο σκοπό έχει την σεξουαλική επαφή. Το φλερτ πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου, στην προσπάθεια να σαγηνεύσεις κάποιον άντρα που σε ενδιαφέρει. Το φλερτ δεν σταματά μόνο στις ερωτικές σχέσεις, αφού η μοιραία γυναίκα ξέρει πώς να φλερτάρει με την ίδια της τη ζωή.

3. Η μοιραία γυναίκα... ξέρει πώς να διατηρεί το μυστήριο γύρω από το πρόσωπό της:

Η μοιραία γυναίκα δεν είναι απόλυτη. Ποτέ δεν θα την δεις να μαδά μαργαρίτες και να απορεί: ''Μ' αγαπά, δεν μ' αγαπά''. Η μοιραία γυναίκα κρατά τα χαρτιά της κλειστά και δεν θα εξομολογηθεί ούτε καν το πού αγόρασε τη φούστα που φορά. Τα κορίτσια που ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι του μυστηρίου, διατηρούν σε ένα πέπλο μυστηρίου ακόμα και την αύρα που τις περιβάλλει.

4. Η μοιραία γυναίκα... συχαίνεται τους κανόνες:

Η μοιραία γυναίκα δεν υπακούει σε κανόνες, όχι τουλάχιστον σε γραπτούς. Οι κανόνες στους οποίους πιστεύει είναι οι άγραφοι που δεν περιορίζουν την ελευθερία της σκέψης της. Το πάθος είναι αυτό που την κατευθύνει και όχι ο καθωσπρεπισμός.

5. Η μοιραία γυναίκα... δεν πιστεύει σε γάμους και πανηγύρια:

Οι Γαλλίδες θεωρούνται πως αντιπροσωπεύουν πλήρως το πρότυπο της μοιραίας γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που περισσότερο από το 50% των Γαλλίδων επιλέγουν τη συγκατοίκηση σε σχέση με το γάμο. Η μοιραία γυναίκα δεν είναι αφελής να πιστεύει ότι υπάρχει τέλεια σχέση, φιλία ή δουλειά. Δέχεται τη ζωή όπως έρχεται και προσπαθεί να την απολαμβάνει με τα προβλήματα και τα εμπόδια που προκύπτουν.

6. Η μοιραία γυναίκα... μεγαλώνει μα χάρη

Εμείς οι γυναίκες, όσο μεγαλώνουμε προσπαθούμε να κρύβουμε τα σημάδια του χρόνου και κάνουμε το παν για να δείχνουμε μικρότερες, σε βαθμό γελοιοποίησης. Οι μοιραίες γυναίκες όπως η Μπριζίτ Μπαρντό, διατηρούν την ομορφιά και τη γοητεία τους αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο αφού ξέρουν πώς να γλεντούν την κάθε χρονική στιγμή. Μην έχεις εμμονή με το χρόνο και τα σημάδια που αφήνει στο κορμί και το πρόσωπό σου, Άφησε τη Μητέρα Φύση να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα ξέρει.

7. Η μοιραία γυναίκα... ξέρει πώς να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής:

Η μοιραία γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται να σπαταλάει την ενέργειά της για να προλάβει τα πάντα. Η τύχη του σύμπαντος δεν κρίνεται από το τι κάνεις εσύ στη ζωή σου. Για' αυτό και θα ήταν καλό να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Άφησε τις υποθέσεις της δουλειάς στο γραφείο, πέτα το κινητό και Ζήσε.

8. Η μοιραία γυναίκα... είναι γυναικάρα με τα όλα της:

Η μοιραία γυναίκα έχει το ιδανικό βάρος, ντύνεται και βάφεται στην τρίχα και ακόμα και μέσα στο σπίτι με τις πυτζάμες, μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Μην αρνείσαι τις απολαύσεις της ζωής αλλά ταυτόχρονα γνώριζε τα όρια σου και το σε ποιό σημείο είσαι στα καλύτερά σου.

Επιμέλεια: Κ.Π