Οι θέσεις των πλανητών και πως θα μας επηρεάσουν

06.09.2016
Ο Γιώργος Σοφιάνης αναλύει παρακάτω την θέση των πλανητών, για τον μήνα Σεπτέμβρη και πως θα μας επηρεάσουν.

Ερμής
Θα βρίσκεται στην Παρθένο και ανάδρομος από 2 έως 22 Σεπτεμβρίου.
Λέξεις-κλειδιά: Σκέψη, μυαλό, επικοινωνία, μετακινήσεις.

  • Στον Κριό Θα χρειαστεί να προσέξετε τις συζητήσεις σας κυρίως στον εργασιακό χώρο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Διαφυλάξτε την υγεία σας.
  • Στον Ταύρο Η επικοινωνία με τον σύντροφο γίνεται προβληματική αφού η απόσταση ανάμεσα σας μεγαλώνει και αυτό σας προβληματίζει. Στον επαγγελματικό τομέα, αφήστε τα ρίσκα αφού είναι ώρα να θεμελιώσετε καλύτερα υπάρχοντα δεδομένα.
  • Στους Διδύμους Θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του εργασιακού χώρου και αυτό ίσως σας φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κοντά σας. Στα ερωτικά, η ασυνεννοησία ίσως δημιουργήσει εντάσεις που οφείλονται στην υπερβολική ανάλυση.
  • Στον Καρκίνο Αποφύγετε τις ενάρξεις και τους προγραμματισμούς ταξιδιών αφού δεν μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς το πρόγραμμα και τα χρονοδιαγράμματα σας. Στον τομέα των συγγενών, θα σας ζητηθεί να πλησιάσετε ένα πρόσωπο που έχετε χαθεί.
  • Στον Λέοντα Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείτε από αγορές και υποσχέσεις που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στα ερωτικά, αφήστε τα λόγια και ασχοληθείτε με πράξεις γιατί διαφορετικά χάνετε το χρόνο σας.
  • Στην Παρθένο Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας με ιδιαίτερη μαεστρία για να αποφύγετε παγίδες που στήνονται σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάποια μικρά και αθώα ψέματα μπορεί να αποτελέσουν μεγάλες ευκαιρίες να αποδράσετε από αδιέξοδα.
  • Στον Ζυγό Προσέξτε όσα λέγονται πίσω από την πλάτη σας ή όσα εκμυστηρεύεστε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ σας μόνο αν εκμεταλλευτείτε κάποιες καθυστερήσεις ώστε να κλείσετε εκκρεμότητες και να εξηγήσετε όσα πρέπει.
  • Στον Σκορπιό Θα χρειαστεί να περάσετε μέσα από παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού κύκλου για να κατανοήσετε πως καλύτερα να φυλάγεστε παρά να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Άτομο από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να αποκτήσει ερωτική χροιά στη ζωή σας.
  • Στον Τοξότη Η επικοινωνία σας με άτομα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχει αντίκτυπο στην εικόνα σας, αφού χρειάζεται να γίνετε ιδιαίτερα αναλυτικοί στις σκέψεις σας. Μην ξεκινήσετε κάτι νέο που θα θέλατε να έχει διάρκεια αφού οι ανατροπές στα δεδομένα στην πορεία θα σας κουράσουν.
  • Στον Αιγόκερω Αποφύγετε να προγραμματίσετε ή να κάνετε ταξίδια αυτό τον μήνα, αφού μπορεί να προκύψουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα τα μετατρέψουν σε μεγάλη ταλαιπωρία. Στα ερωτικά, αποφύγετε τις κουβέντες.
  • Στον Υδροχόο Κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει και προκύπτουν στην καθημερινότητα σας μπορεί να έχουν επίδραση και στη σχέση σας αφού δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα. Στα ερωτικά, ένα πρόσωπο από τα παλιά μπορεί να ανατρέψει δεδομένα.
  • Στους Ιχθύς Διαφυλάξτε τη σχέση σας από λόγια τρίτων αφού είναι εύκολο να προκαλέσουν τριβές. Στη δουλειά, καλείστε να διαχειριστείτε λάθη και παραλείψεις άλλων, κάτι που σας κουράζει και εκνευρίζει αφόρητα.

Αφροδίτη
Θα βρίσκεται στον Ζυγό μέχρι 23/9, στο Σκορπιό από 24/9.
Λέξεις-κλειδιά: σχέσεις, αξίες, τρόπος που παίρνω και δίνω αγάπη

  • Στον Κριό Βελτιώστε το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αφού θα βρείτε κοινά στοιχεία σύγκλισης και επαφής με άτομα που σας ιντριγκάρουν κι αποφύγετε τις στείρες αντιπαραθέσεις.
  • Στον Ταύρο Θα βελτιώσετε την επαφή σας με πρόσωπα στη δουλειά ώστε προς το τέλος του μήνα να διεκδικήσετε κέρδη που δεν είναι απαραίτητο να αφορούν μόνο τον οικονομικό τομέα, αλλά και νέες σχέσεις με ουσία και αξία.
  • Στους Διδύμους Η συναναστροφή σας με άτομα που βλέπουν τη ζωή μέσα από τη λογική και τις αρμονικές σχέσεις θα σας βοηθήσει να δώσετε απαντήσεις στη σχέση σας και να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας λείπει για να τη θεωρήσετε ακόμα πιο ουσιαστική.
  • Στον Καρκίνο Θα έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα μέσα στο σπίτι σας αφού επιδιώκετε ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης που μπορεί να απέχει αρκετά από αυτό που σας προτείνουν οι άλλοι. Στα επαγγελματικά, βάλτε τις βάσεις για κάτι πιο ουσιαστικό και στέρεο.
  • Στον Λέοντα Εκμεταλλευτθείτε τη συγκυρία για μια εκδρομή ή για επαφή με φίλους που θα σας βοηθήσουν σε θέματα εργασίας ή σε απαντήσεις σχετικά με τη σχέση σας. Αν έχετε ανάγκη από κοντινές αποδράσεις, οι προτάσεις δεν απουσιάζουν.
  • Στην Παρθένο Τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν, κυρίως μέσα από συμφωνίες που έχουν να κάνουν με συνεργασίες ή με χρήματα που σας οφείλονται. Προσέξτε την τάση σας για ακριβές αγορές που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμο

  • Στον Ζυγό Είστε σε θέση να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή κυρίως μέσα από την τόνωση της σχέσης σας ή μέσα από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στα επαγγελματικά, είναι απαραίτητο να κρατηθούν οι ισορροπίες αμετάβλητες και να λυθούν παρεξηγήσεις που υπάρχουν.

  • Στον Σκορπιό Λειτουργήστε εξισορροπητικά απέναντι σε υπάρχουσες σχέσεις, αφού είστε σε θέση να διεκδικήσετε πολύ περισσότερα. Η ερωτική σας διάθεση φαίνεται να αυξάνεται προς το τέλος του μήνα.
  • Στον Τοξότη Λειτουργήστε μέσα σε ομάδες και σύνολα που γνωρίζουν πώς να μοιράζουν ρόλους και αρμοδιότητες. Στον ερωτικό τομέα, η πρωτοβουλία του συντρόφου θα σας εκπλήξει ευχάριστα ή θα σας ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο από όσο αναμένατε.
  • Στον Αιγόκερω Προσέξτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αφού απαιτείται διπλωματία και προσοχή ώστε να μην ξεπεραστούν κάποια όρια που είναι σε θέση να αλλάξουν το στάτους σχέσεων. Στον ερωτικό τομέα, επιτρέψτε στην άλλη πλευρά να αναλάβει πρωτοβουλίες να βελτιώσει το κλίμα.
  • Στον Υδροχόο Ένα ταξίδι αυτή την εποχή είναι εξαιρετική ευκαιρία να κάνει καλύτερη τη σχέση σας ως προς την ειλικρίνεια. Στον επαγγελματικό τομέα, οι προτάσεις μπορούν να φέρουν και αποτέλεσμα προς το τέλος του μήνα ώστε να πραγματοποιήσετε μετακίνηση σε νέο περιβάλλον.
  • Στους Ιχθύς Μπορεί να δείτε μια διαφορετική πτυχή της προσωπικότητας της άλλης πλευράς ή να αποδράσετε από μια σχέση με στόχο να γνωρίσετε ανθρώπους που φαίνεται να σας βοηθούν να νιώσετε πολύ καλύτερα στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Άρης
Θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι και 27/9, στον Αιγόκερω από 27/9.
Λέξεις-κλειδιά: δράση, ενέργεια, θυμός, διεκδίκηση, σεξ

  • Στον Κριό Η ευκαιρία για ένα ταξίδι δεν πρέπει να χαθεί, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να αποδράσετε από δύσκολες καταστάσεις στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε τις απόψεις σας γιατί μπορεί να γίνουν έντονα δογματικές.
  • Στον Ταύρο Θα πιεστείτε να φτάσετε στα όριά σας και αυτό θα είναι ένα σημαντικό τεστ για να εξετάσετε κατά πόσο είστε σε θέση να αντέξετε ανθρώπους και περιστάσεις που καταφέρνουν να σας πιέζουν πέρα από τα όριά σας.
  • Στους Διδύμους Οι σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού πρέπει να δείξετε πως βλέπετε μέλλον σε περιστάσεις που κοιτάζουν μόνο το παρόν. Στον ερωτικό τομέα, μία νέα γνωριμία μπορεί να δώσει γρήγορες εξελίξεις.
  • Στον Καρκίνο Προσέξτε τις εργασιακές σας σχέσεις αφού είναι εύκολο να διαταραχθούν λόγω της έλλειψης μέτρου στις διαφοροποιήσεις ανάμεσα στη θέση σας με αυτές των συναδέλφων. Στον τομέα της υγείας, διατηρήστε το μέτρο σε όποια αθλητική δραστηριότητα βάλετε στη ζωή σας.
  • Στον Λέοντα Η ερωτική σας ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο και υπάρχει στο προσκήνιο μια σχέση που δοκιμάζει τις αντοχές σας στη διατήρηση μίας καθημερινής ρουτίνας. Διαθέτετε αστείρευτη ενέργεια και αυτό δεν κρύβεται.
  • Στην Παρθένο Θα διαφωνήσετε με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας αφού βλέπετε τη ζωή μέσα από διαφορετική οπτική. Αντί όμως να μένετε σε στείρες αντιπαραθέσεις, προσπαθήστε να δείτε την άποψη της άλλης πλευράς αφού μπορεί να περιλαμβάνει κάποια μαθήματα που είναι χρήσιμα.
  • Στον Ζυγό Η ευκαιρία να εκφράσετε τις προθέσεις και διαθέσεις σας δεν πρέπει να πάει χαμένη αυτό το μήνα, αφού μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στο περιβάλλον σας μέσα από οριστικές αποφάσεις ή ακόμα και αποδράσεις
  • Στον Σκορπιό Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη και να κάνετε κάποιες αγορές που μπορούν να σας αγχώσουν αν δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε τη νέα ζωή που ετοιμάζετε. Στον επαγγελματικό τομέα, εκμεταλλευτείτε μία ευκαιρία κέρδους.
  • Στον Τοξότη Διαθέτετε την ορμή και τη διάθεση να λύσετε ένα θέμα που σας έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό αφού όμως γίνουν οι απαραίτητες τομές με το παρόν. Αν είστε μόνοι/ες, τότε μία γνωριμία μπορεί να είναι αυτό που περιμένατε στη ζωή σας.
  • Σ τον Αιγόκερω Η κούραση της τελευταίας περιόδου φαίνεται να βγαίνει στην επιφάνεια και να σας κάνει να παραδεχθείτε πως δεν διαθέτετε την ενέργεια που θεωρούσατε πως κρύβετε. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας καθώς είστε ευάλωτοι αυτή την περίοδο.
  • Στον Υδροχόο Η επαφή σας με φίλους σας βοηθά να σχεδιάσετε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μέλλον, κυρίως μέσα από ομαδικές προσπάθειες. Ασχοληθείτε με τα κοινά ή την παροχή φροντίδας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
  • Στους Ιχθύς Η προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζεται και τώρα θα φανεί αν είστε σε θέση να υποστηρίξετε τα ανοίγματα που κάνατε έως τώρα. Αλλιώς, κρατήστε ό,τι είναι απαραίτητο για να μη νιώθετε ξεκρέμαστοι. Πηγή: Άστρα και Όραμα