Σεπτέμβριος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιο σου αυτό το μήνα

01.09.2016

Κριός:
Σε μια περίοδο εκλείψεων είναι ουτοπικό να ελπίζει κανείς σε βελτίωση σχέσεων σε όλους τους τομείς.

Ταύρος:
Οι ελεύθεροι παραμένετε ελεύθεροι, αν και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να πλησιάσετε, ή μάλλον να σας πλησιάσει κάποιο αρχικά ενδιαφέρον άτομο.

Δίδυμοι:
Ο Σεπτέμβρης δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ρευστό πεδίο στον τομέα των σχέσεών σας, οποιεσδήποτε κι αν είναι αυτές.

Καρκίνος:
Δυστυχώς, δεν έχετε τον χρόνο και την πολυτέλεια της ψυχικής ισορροπίας για να στηρίξετε τον σύντροφό σας.

Λέων:
Επηρεαζόμενοι από την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή και μέσα στη διαδικασία του να ψάξετε ποιο είναι το καλύτερο για σας, υποχρεώνεστε να σταθείτε πολύ προσεκτικά και να ελέγξετε όνειρα που είχατε ξεχάσει, πράγματα που είχατε αφήσει πίσω.

Παρθένος:
Τόσο η πρώτη έκλειψη όσο και η δεύτερη έχουν στόχο να σας υπογραμμίσουν τις λεπτομέρειες και όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα που ποτέ δεν έχουμε τον χρόνο για να τα ξεκαθαρίσουμε.

Ζυγός:
Καινούργιες επιθυμίες, ιδέες, ανάγκες που αναδύονται σταδιακά ή και απότομα, συνειδητοποιήσεις και προτεραιότητες.

Σκορπιός:
Ερωτηματικά -μ’ αγαπά δεν μ’ αγαπά και πόσο- και καταπιεσμένα συναισθήματα που ακόμα δεν μπορούν να βρουν τον αποδέκτη τους ή πρέπει να... κρυφτούμε καλύτερα να μη μας πάρουν χαμπάρι. Αυτά και διάφορα τέτοια μπορεί να συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή έως τις 23.

Τοξότης:
Μάλλον ήταν ο Αύγουστος πρώτος που κατά κάποιον τρόπο ξεκίνησε να βάζει κάποια καινούργια δεδομένα στο προσκήνιο -εσείς, ο σύντροφός σας, κάποια απόσταση εξαιτίας των διαφορετικών υποχρεώσεων.

Αιγόκερως:
Οι πρώτες οκτώ ημέρες του Σεπτέμβρη - είναι οι πιο ενδεδειγμένες για να βρείτε άκρη σε σχέσεις πάσης φύσεως αν είσαστε μπερδεμένοι ή υπάρχει ασάφεια από την πλευρά των άλλων.

Υδροχόος:
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής κάτι που θα αποδειχθεί χρήσιμο σε σας που συνδέεστε, συμβιώνετε ή συνεργάζεστε με άτομα που ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς δηλαδή.

Ιχθείς:
Τόσο οι εκλείψεις όσοι και οι υπόλοιποι πλανητικοί συνδυασμοί αναγορεύουν τον Σεπτέμβρη σε καθοριστικό μήνα συνεταιρισμών, συνεργασιών και σχέσεων.