Ερωτικές προβλέψεις για το φθινόπωρο 2016

20.09.2016

Κριός:

Αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι στον εργασιακό σου τομέα, ετοιμάσου να νιώσεις κάτι σημαντικό στο συναισθηματικό σου κόσμο. Η Αφροδίτη στο Ζυγό και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, από τα τέλη του μήνα και μετά σου δίνουν ενέργεια θετική και βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις,να προσπεράσεις όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σου.

Ταύρος:

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ίσως σε δυσκολέψει λίγο σε όλους τους τομείς. Με τον ανάδρομο Ερμή στην δυνατή θέση της Παρθένου μέτρησε τα λόγια σου. Ο Άρης, δυο ημέρες πριν κλείσει ο μήνας, θα περάσει στον φιλικό σου Αιγόκερω, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα ευνοεί όλους τους Ταύρους, ανεξαρτήτου status σχέσης.

Δίδυμοι:

Μόνη ή σε σχέση, δώσε προσοχή στα οικογενειακά σου θέματα, σε θέματα του σπιτιού ή της εστίας σου. Ίσως βιώσεις κάποια αλλαγή, που αρχικά τουλάχιστον δεν θα σου είναι ευχάριστη. Προκλήσεις όμως θα σου σκορπίσει απλόχερα όχι μόνο ο Άρης στον Τοξότη, αλλά κι η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες λίγο μετά τα μέσα του μήνα.

Καρκίνος:

Είτε είσαι σε σχέση, είτε σε γάμο, προσπάθησε να ελέγξεις τις σκέψεις σου και να μην ξεσπάς τα νευρά σου σε ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και πολύ περισσότερο στον σύντροφό σου. Αυτός ο Σεπτέμβριος δεν είναι σαν τους άλλους τους καλούς, τους ήρεμους τους γλυκούς.

Λέων:

Τον πρώτο μήνα του Σεπτεμβρίου κάνε συντήρηση δυνάμεων και μην εκπλαγείς με ό,τι αλλαγές δεις γύρω σου. Ετοιμάσου για γερούς κλυδωνισμούς, διότι προς τα μέσα του μήνα με την δεύτερη έκλειψη, για να καταφέρεις να ισορροπήσεις πάνω στο τεντωμένο σκοινί, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή. Αν είναι μόνη, αυτόν τον μήνα και γενικά το φετινό φθινόπωρο, θα ξεκαθαρίσεις καταστάσεις.

Παρθένος:

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι μετά των πέρας των εκλείψεων, η ζωή σου, δεν θα είναι η ίδια και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Με τρόπο δραματικό ή μη, απλό ή όχι, κάτι θα αναγκαστείς να αλλάξεις ή κάτι θα σε αλλάξει. Ίσως υπάρξουν εντάσεις σε επίπεδο οικογενειακό. Στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα είναι πλέον στον φιλικό σας Αιγόκερω θα βελτιώσει τα ερωτικά σου.

Ζυγός:

Το φθινόπωρο ξεκινά με έναν ζόρικο μήνα για σένα. Είτε είσαι σε σχέση είτε σε γάμο, πρόσεξε τα πρόσωπα που έχεις στο πλάι σου και προφυλάξου από κρυφούς εχθρούς. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην κολλάς σε εμμονικές σκέψεις, διότι στη συνέχεια όσα σε απασχολούν θα έχουν αργά ή γρήγορα ένα τέλος ή μια λύση.

Σκορπιός:

Αν είσαι σε σχέση θα θέσεις νέους στόχους. Αν πάλι είναι ελεύθερη, αυτόν τον μήνα θα ευνοηθούν οι νέες γνωριμίες. Θα νιώσεις την ανάγκη να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βιαστικές και τολμηρές κινήσεις.

Τοξότης:

Αν είσαι σε γάμο ή σε σχέση ίσως νιώσεις έντονα ταρακουνήματα μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ό,τι είναι να ειπωθεί, θα γίνει στον πλέον ακατάλληλο χρόνο. Θέματα οικογενειακά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και η ερωτική σου διάθεση θα είναι πεσμένη, τουλάχιστον στην αρχή του φθινοπώρου. Μετά υπάρχει βελτίωση στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως:

Το φθινόπωρο ξεκινά με ανάδρομο Ερμή, άρα αν είσαι σε σχέση ή σε γάμο, πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και απέφυγε τις εντάσεις. Η έκλειψη μπορεί να λειτουργήσει και λυτρωτικά, απαλλάσσοντας σε από κακές συνήθειες ή τρόπο σκέψης τοξικό για σένα και τον σύντροφό σου.

Υδροχόος:

Αν βρίσκεσαι σε σχέση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παιδέψεις πολύ τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη θα απορρίψεις πολλά περισσότερα πρόσωπα αλλά για λάθος λόγους. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για σοβαρά θέματα μετά τις 23 Σεπτεμβρίου, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό.

Ιχθύς:

Είτε σε σχέση, σε γάμο είτε μόνη, κράτα το χαμόγελό σου και την διάθεσή σου και θα ξεπεράσεις όλα όσα σε απασχολούν αυτό το διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο. Το υπόλοιπο του φθινοπώρου θα είναι πιο θετικό για σένα, κυρίως στα ερωτικά.