Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 19 έως 26 Σεπτεμβρίου

19.09.2016
Μάθε τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα!

Κριός:

Αναμφίβολα το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να είναι περισσότερο ρευστό, αβέβαιο και εκνευριστικό σε σχέση με το προχώρημά της, αφού η πανσέληνος στις 19 επιβαρύνει περισσότερο εσάς και τα ζώδια της παρορμητικής σας ομάδας, τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και τον Ζυγό.

Ταύρος:

Πολυέξοδος και ποικιλοτρόπως πιο απαιτητικός αρχίζει να γίνεται ο Ιούλιος όσο προχωράει προς το τέλος του, γι' αυτό και θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα και να μη χάνετε εύκολα την υπομονή και την ψυχραιμία σας.

Δίδυμοι:

Τώρα όλα και γρήγορα. Η προτροπή να αποφασίσετε και να δράσετε παντού με πιο ταχείς ρυθμούς δεν σημαίνει απαραίτητα αυθόρμητα και ανοργάνωτα.

Καρκίνος:

Ο Ιούλιος εις το μέσον του αυτή την εβδομάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η... καθιερωμένη σχεδόν πανσέληνος, αυτή που συμβαίνει κάθε χρόνο στα γενέθλιά σας. Χρόνια σας πολλά και καλά

Λέων:

Με τον Αρη να σας... κοντράρει ποικιλοτρόπως από τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου και μετά είναι φυσικό να το νιώθετε ότι... είστε στα όριά σας

Παρθένος:

Ασφαλώς αν είστε γεννημένοι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας η πίεση που δέχεστε με διάφορες μορφές είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τους υπόλοιπους του τρίτου δεκαημέρου.

Ζυγός:

Τη μια στιγμή μπορεί να φαίνεται κάποιο... παράθυρο ελπίδας και αισιοδοξίας γύρω από αυτά που σχεδιάζετε και κυνηγάτε και την άλλη στιγμή παραμονεύουν και οι ανατροπές και οι ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Σκορπιός;

Αρκετά ηλεκτρισμένη παραμένει η ατμόσφαιρα στους περισσότερους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας και χρειάζεται να μη χάνετε εύκολα υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικό πνεύμα.

Τοξότης:

Ειναι σαφές ότι δεν... κολυμπάτε στην άνεση και ότι εδώ κι εκεί ξεφυτρώνουν διαρκώς πράγματα που σας προκαλούν ανησυχία και ανασφάλεια, αλλά αυτό το υπόλοιπο του Ιουλίου φαντάζει κάπως πιο βατό.

Αιγόκερως:

Συμπρωταγωνιστές της εβδομάδας με τον Καρκίνο, καθώς η πανσέληνος που γίνεται στις 19 γίνεται στον δικό σας άξονα και συμμετέχουν φυσικά Κριοί και Ζυγοί ως παρορμητικά ζώδια.

Υδροχόος:

Περίεργο καλοκαίρι κι αυτό. Να μην είσαι άσχημα ακριβώς, αλλά να μην μπορείς να πεις ότι είσαι και καλά καθώς η ρευστότητα που επικρατεί παντού δεν σας βοηθάει σε αποφάσεις και συμπεράσματα.

Ιχθείς:

Ακόμα και αν δεν είναι δυνατόν να καταφέρετε όλα όσα θα επιθυμούσατε, το υπόλοιπο του Ιουλίου σε γενικές γραμμές βοηθάει στο να επιτύχετε αρκετά