Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της εβδομάδας από 7 έως 14 Νοεμβρίου

07.11.2016
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και δεν μένει παρά να μάθεις τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Ολες οι μηχανές στο φουλ. Αυτή η εβδομάδα μπορεί έως και την Τρίτη να συντηρεί την αντιπαλότητα του Αρη -κούραση, τροποποιήσεις, αναμονή, ζήλια, γκρίνια- αλλά από την άλλη έχει και κάτι θετικό.

Ταύρος:

Δέστε τις... ζώνες, απογειωνόμαστε. Το σύνθημα δίνει ο... ζόρικος Αρης που από τις 9 και μετά αρχίζει να... τσιγκλάει ποικιλοτρόπως το ζώδιό σας.

Δίδυμοι:

Αναμφίβολα πέρα από την ποικιλοτρόπως επιβαρυντική παρουσία του Κρόνου απέναντί σας η εβδομάδα αυτή έχει και κάποια θετικά.

Καρκίνος:

Σύνθετη η δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη για σας, με τα θετικά όμως να υπερτερούν παντού.

Λέων:

Από αυτήν την εβδομάδα ο Νοέμβρης αρχίζει να γίνεται πιο σύνθετος και πιο απαιτητικός καθώς κάποια «πράγματα» αρχίζουν να αλλάζουν.

Παρθένος:

Μάλλον σύνθετη μπορεί να χαρακτηριστεί η δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη για σας -με πάντα βέβαια την αρνητική για σας παρουσία του Κρόνου και του Ποσειδώνα- αφού υπάρχει ένα θετικό και ένα αρνητικό στοιχείο.

Ζυγός:

Με σημαντικές πλανητικές αλλαγές ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη.

Σκορπιός:

Ακρως σημαντική για σας αυτή η εβδομάδα για δύο κυρίως λόγους εκτός των γενεθλίων σας.

Τοξότης:

Εντάξει. Το πιο μεγάλο «πρόβλημά σας» -που παράγεται από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, μεθερμηνευόμενη αυτή η παρουσία σημαίνει πολλά και όχι εύκολα- δεν γίνεται να λυθεί αλλά ο Νοέμβρης με τα πάνω και τα κάτω του συνεχίζει να σας χαμογελά.

Αιγόκερως:

Επιτέλους τέλος. Αυτό το επιφώνημα μπορεί να βγει από τα χείλη σας από τις 9 και μετά καθώς συντρέχουν δύο σοβαροί λόγοι.

Υδροχόος:

Αναμφίβολα η δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη συγκρινόμενη με την προηγούμενη είναι πιο σύνθετη και πιο απαιτητική άρα θα χρειαστεί να βρίσκεστε και σε μεγαλύτερη ετοιμότητα.

Ιχθείς:

Είναι σίγουρο ότι αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας η πίεση που δέχεστε από παντού είναι σαφώς μεγαλύτερη και εσείς θα πρέπει να επιστρατεύσετε τον ρεαλισμό, την ψυχραιμία και την προσοχή σας.