Τι να περιμένεις με τον Άρη στον Υδροχόοο;

12.11.2016
Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου μας βάζει και έχουμε το μυαλό μας σε ασυνήθιστες ιδέες. Ε.Α.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον ανεξάρτητο και ανθρωπιστή Υδροχόο πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν!

Πρόκειται για ένα ζώδιο που είναι φιλάνθρωπο και ο "πολεμιστής" Άρης σε βάζει να πολεμάς γι απολύ σημαντικούς σκοπούς από τους οποίους δεν αποκλείετια να ωφεληθούν πολλοί άνθρωποι.

Αυτό το διάστημα μην απορήσεις αν δει πως περισσότεροι άνθρωποιο θέλουν να κάνουν το καλό για τον συνάνθρωπό τους και τους ενδιφέρει να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Ο Άρης στον Υδροχόο σε βάζει να πειραματιστείς πολύ και να βρεις τελικά τι σου αρέσεΙ. Μην απορήσεις αν ο αέρας για αλλαγή χτυπήσει την πόρτα σου. Αυτό σημαίνει πως οι αλλαγές που θα κάνεις μπορεί να αφορούν τόσο τον εαυτό σου όσο και τον χώρο σου.

Τώρα είναι ίσως η ώρα για να κάνεις την ανανέωση που πάντα ήθελες ή να τολμήσεις επιτέλους το χρώμα των μαλλιών σου ή ακόμη και να μοιραστείς τις πιο κρυφές σου σκέψεςι με τον σύντροφο σου και να ανανεωθείς στην κρεβατοκάμαρα.

Τώρα φαίνεται πως οι πιο τρελές σου σκέψεις περνούν από το μυαλό και έχεις μια επαναστική ενε΄ργεια που σε ωθεί να κάνεις και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα!