Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 14 έως 21 Νοεμβρίου

14.11.2016
Αν θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει τη νέα αυτή εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις αστρολογικές προβλέψεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Η εβδομαδα μας ξεκινάει με μια πανσέληνο που γίνεται στις 14 στον Ταύρο, που επιβαρύνει τα οικονομικά σας.

Ταύρος:

Αδιαμφισβητητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας που ξεκινάει, αφού η πανσέληνος που θα γίνει στις 14 φιλοξενείται στο δικό σας ζώδιο.

Δίδυμοι:

Αν δεν υπηρχε ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, να βρίσκεται στον Τοξότη, άρα σε αντίθεση με το ζώδιό σας, σίγουρα θα ήταν πιο εύκολες οι ημέρες αυτές.

Kαρκίνος:

Γαμος, αισθηματική σχέση, συνεταιρισμοί και συνεργασίες επί τάπητος και υπό εξέτασιν.

Λέων:

«Βαδιζετε προσεκτικά και... ανιχνευτικά». Αυτό το μότο που πρέπει να τηρήσετε στο εξής -λίγο πέραν του Δεκεμβρίου- γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και οι μέρες πονηρές.

Παρθένος:

Με ελαφρια... οσμή χρήματος ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, ακόμα και αν στο ξεκίνημά της υπάρχει μια κάποια «αταξία» που θα δημιουργηθεί από την πανσέληνο που θα γίνει στον Ταύρο στις 14.

Ζυγός:

Ο Νοεμβρης εις το μέσον του και παρόλο που ένα δύσκολο διάστημα που ξεκίνησε στις 27 Σεπτέμβρη έκλεισε τυπικά στις 9 Οκτώβρη, ακόμα μπορεί να υπάρχουν κάποια αρνητικά παραλειπόμενα.

Σκορπιός:

Εχει... γριφους να επιλύσει ο Νοέμβρης, ιδιαίτερα από αυτή την εβδομάδα και μετά, γι’ αυτό κρατηθείτε καλά από τις... χειρολαβές.

Τοξότης:

Αν εξαιρεσουμε το κύριο πρόβλημα που σας απασχολεί και που δεν είναι δυνατόν να τακτοποιηθεί πλήρως τώρα, ο Νοέμβρης στη συνέχειά του θα είναι και λιγότερο δύσκολος και αποδοτικός προς δύο κατευθύνσεις.

Αιγόκερως:

Η ωρα της... ανασυγκρότησης φαίνεται πως έφτασε και το ξεκίνημα θα γίνει αυτή την εβδομάδα

Υδροχόος:

Νεα στοιχεια, νέες καταστάσεις και πιο σύνθετα θέματα, μπαίνουν σταδιακά στο τραπέζι.

Ιχθείς:

Δυο ειναι οι νέες πλανητικές μετακινήσεις που θα διαμορφώσουν νέο σκηνικό αυτή την εβδομάδα αλλά και έως τις αρχές Δεκεμβρίου.