Όσα πρέπει να ξέρεις με τον Ήλιο στον Υδροχόο

19.01.2017
Με τον Ήλιο στον γεμάτο ενέργεια Υδροχόο από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου καταφέρνεις να συνδεθείς και να επικοινωνήσεις ξανά με τους γύρω σου με τον καλύτερο τρόπο!

Όταν λοιπόν ο Ήλιος μας... χαιρετάει από το δραστήριο και κοινωνικό ζώδιό του Υδροχόου τότε η ώρα έχει έρθει για να ανακαλύψεις την πιο κοινωνική σου πλευρά και να κάνεις νέους φίλους αλλά και να μοιραστείς τις λαμπρές σου ιδέες!

Το ζώδιο του Υδροχόου είναι περισσότερο πενυαμτικό παρά συναισθηματικό, οπότε προετοιμάσου να αφήσεις λιγάκι στην άκρη τα συναισθήματα για ένα διάστημα, Κάνε focus στο να αγκαλιάσεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου και να ξεκινήσεις κουβέντες με όποιον και όποια έχει την διάθεση να σε ακούσει και να συζητήσει.

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κυνηγήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα σε επαγγελαμτικό αλλά και προσωπικό επίπεδο αφού ο εκκεντρικός Υδροχόος αγαπάει όλα αυτά.

Και ορισμένα τιπ για να αξιοποιήσεις προς όφελος σου αυτό το διάστημα:

Tι να κάνεις:

Δώσε τις μάχες σου για τους άλλους. Οι κοινωνικές αδικίες γίνονται τώρα ένα θέμα που σε απασχολεί περισσότερο και μάχεσαι για τα δικαώματα όχι μόνο τα δικά σου αλλά και των υπολοίπων.

Τι να πεις:

Το θέμα είναι τι να μην πεις! Στον Yδροχόο αρέσει πολύ να μιλάει και πολλές φορές μπορεί να σου φανεί δύσκολο να σταματήσεις αυτές τις υπερφλύαρες ημέρες. Φυσικά και λατρεύεις το να κάνεις ενδιαφέρουσες κουβέντες αυτό το διάστημα και να μιλάς μέχρι να κουραστείς.

Τι να προσέξεις:

Να μην το παίζεις πολύ εξυπνάκιας! Φυσικά και ο ιντελέκτουαλ Υδροχόος έχει μια μεγάλη βάση δεδομένων γνώσης και δεν αποκλείεται κάποιες φορές να φανείς σαν το ξερόλας της παρέας. Μην ξεχνάς πως καλό είναι να ακούς λιγάκι και τους άλλους και να τους αφήνεις να πουν τη δική τους γνώμη.