Λάμψε με τον Ήλιο στους Ιχθείς: τα 4 βασικά που πρέπει να ξέρεις

21.02.2017
Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 20 μαρτίου τότε αυτό σημαίνει πως ένας κύκλος τελειώνει και ένας νέος κύκλος ξεκινάει και μάλιστα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Και αν ααναρωτιέσαι τι να κάνεις όταν κάτι τελειώνει πριν καν κάτι νέο ξεκινήσει τότε η απάντηση σου έρχεται από ψηλά: τώρα είναι η ώρα να ονειρευτείς και να οραματιστείς όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις ώστε να βρεις τη δύναμη να τα κάνεις πραγματικότητα και έτσι να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος.

Το να σκέφτεαι περισσότερο τα πράγματα από ότι συνήθως είναι κάτι φυσιολογικό που μπορεί να συμβαίνει αυτό το διάστημα. Μην ξεχνάς πως είναι πιο εύκολο να εμπιστευθείς την διαίσθησή σου αλλά ένα βασικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην χαθείς σε ένα κόσμο ονειρικό και να βάεις ένα φρένο στην ονειροπόληση.

Πώς θα εκμεταλλευτείς προς όφελος σου αυτό το διάστημα; Διάβασε παρακάτω τα SOS.

Τι να κάνεις;

Φρόντισε κάποιον που το έχει ανάγκη! Οι Ιχθείς είναι το πιο συμπονετικό ζώδιο και έτσι θα πάρεις μεγάλη χαρά αυτέρς τις ημέρες προσφέροντας βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Που να πας:

Καλύτερα να μείνεις ξαπλωμένη! Αυτό που θέλεις όσο τίποτα άλλο τώρα είναι να κουρνιάσεις και να ξεκουραστείς έτσι ώστε να μπορείς να ονειρευτείς πιο εύκολα τα όσα θέλεις να πετύχεις.

Τι να φορέσεις:

Δεν έχει καμία σημασία! Ποιος νοιάζεται; ΑΛήθεια τώρα! Η ζωή δεν είναι γι το τι θα φορέσεις αλλά για το ποια είσαι πραγματικά. Αυτό είναι το κλασικό σκεπτικό των Ιχθύων και εσύ ντύνεσαι πάνω από όλα για να νιώθεις καλά εσύ η ίδια!

Τι να προσέξεις:

Πρόσεξε μην χάσεις το σήμερα και φτάσεις στο άλλο άκρο του να ζεις στα όνειρα σου. Κάνε ένα πλάνο για το πως θα υλοποιήσεις τα όνειρά σου και βάλε προτεραιότητες. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις τα όσα θα ονειρευτείς αυτό το διάστημα.