Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 27 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου

27.02.2017
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και δεν μένεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός

Η εβδομαδα μας ξεκινάει με μία ηλιακή έκλειψη και μία νέα σελήνη που γίνονται στις 26 στο ζώδιο των Ιχθύων -επηρεάζονται περισσότερο

Ταύρος

Ο Φλεβαρης σας αποχαιρετά και την Κυριακή 26 σας φέρνει και ένα «δώρο». Τη μετακίνηση του...

Δίδυμοι

Μαλλον επεισοδιακά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή και αυτό γιατί η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 26 στους Ιχθύς σας αφορά άμεσα όπως και τους υπολοίπους της δικής σας μεταβλητής ομάδας. Τ

Καρκίνος

Μια συνθετη εβδομάδα ξεκινάει για σας και αυτό για δύο λόγους. Εναν απλό και έναν πιο... αινιγματικό.

Λέων

Η επιταχυνση -ιδιαίτερα από την Τρίτη και έως τις πρώτες ημέρες του Μάρτη- στη λήψη αποφάσεων αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν πάνω στα πιο σοβαρά θέματα που σας απασχολούν είναι το καλύτερο.

Παρθένος

Σημαντικο και ίσως και... σημαδιακό για κάποιο λόγο για μερικούς από σας το ξεκίνημα της εβδομάδας. Αυτό για δύο καινούργιους σημαντικούς λόγους

Ζυγός

Ασφαλως και νιώθετε κουρασμένοι και ανήσυχοι και όχι μόνο για ένα πράγμα και η εβδομάδα αυτή είναι αλήθεια ότι δεν θα λειτουργήσει για πολλούς από μας καθησυχαστικά.

Σκορπιός

Με ενα θετικό και ένα περίπου αρνητικό νέο ως προς εσάς ξεκινάει η εβδομάδα μας. Το περίπου αρνητικό είναι φυσικά η...

Τοξότης

Ζοριζει κάπως την όλη κατάσταση αυτή η εβδομάδα σχετικά με σας μάλλον με το... καλημέρα όπως θα λέγαμε.

Αιγόκερως

Ο Φλεβαρης κλείνει τον κύκλο του -και φαντάζομαι ότι δεν θα σας λείψει- με μια ηλιακή έκλειψη και μια νέα σελήνη που θα γίνουν στις 26 στους Ιχθύς.

Υδροχόος

Το κομπιουτερακι ανά χείρας -τι θα εισπράξουμε, τι οφείλουμε, τι μπορούμε να γλιτώσουμε- γιατί η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 26 στους Ιχθύς επιβαρύνει σαφώς το αίσθημα ασφάλειας και τα οικονομικά σας.

Ιχθείς

Πρωταγωνιστες της εβδομάδας αυτής και όχι μόνο για τα γενέθλιά σας. Χρόνια πολλά και λιγότερο... βασανισμένα. Υπάρχουν και δύο άλλοι λόγοι.