Μάθε τι σε περιμένει τον Μάρτιο βάσει ζωδίου

01.03.2017
Ένας νέος μήνας είναι εδώ και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Καθώς ποτέ δεν φοβηθήκατε τον δύσκολο δρόμο, αντιλαμβάνεστε ότι μέσα στη δική σας επιθυμία να είναι ο κόσμος όσο το δυνατόν πιο δίκαιος, φτάσατε σε ένα σημείο στο οποίο διαταράξατε μόνοι σας τις δικές σας ισορροπίες και τις ισορροπίες των σχέσεών σας.

Ταύρος:

Κάπως περίεργος ως προς τα συναισθήματα και τις ερωτικές προτιμήσεις εμφανίζεται ο Μάρτης καθώς η Αφροδίτη στον Κριό γίνεται ανάδρομη από τις 4 και ύστερα.

Δίδυμοι:

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό σίγουρα γοητεύετε και παθιάζετε.Όμως, η δύσκολη και επιθετική λειτουργία του Κριού επηρεάζει τον πλανήτη της αγάπη

Καρκίνος:

Θα πρέπει να βάλετε φρένο στις απαιτήσεις που έχουν εγωιστικό κίνητρο και να λειτουργήσετε πιο προστατευτικά.

Λέων:

Ο μήνας ξεκινά με σχετικές εμπλοκές και θα πρέπει να διατηρήσετε ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Περιμένετε να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να μπορέσετε να λειτουργήσετε όπως σας αρέσε.

Παρθένος:

Οι προσπάθειές σας αποδίδουν περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο. Οι ελεύθεροι θα προβληθούν και να κερδίσουν στο θέμα της αισθηματικής συντροφικότητας, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε τη διστακτικότητα και την επώδυνη αυτοκριτική, που τις περισσότερες φορές σας κόβει άδικα τα φτερά.

Ζυγός:

Ο Μάρτης έως τις 9 βγάζει στην επιφάνεια ό,τι κρυβόταν κάτω από το... χαλί. Ελλείψεις, αδυναμίες, λανθασμένες επιλογές - στην εργασία, τα οικονομικά ή στον έρωτα- , διαψεύσεις πάσης φύσεως. Παράλληλα, βεβαίως, μέσα από ένα... κονταροχτύπημα όλων αυτών θα διαφανούν και οι γερές και καθαρές συμπράξεις που μπορούν να συνεχιστούν και να εξελιχθούν.

Σκορπιός:

Ολο τον Μάρτιο η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Κριό. Από τις 14 και μετά μάλιστα θα φαίνεται σε ανάδρομη τροχιά και μέσα από αυτή την τροχιά θα φτάσει στους Ιχθύς στις 3/4. Όταν φτάσει σ’ αυτήν τη θέση σίγουρα θα γίνει πιο ευνοϊκή για σας, μόνο που θα επηρεάσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και όχι όλους σας.

Τοξότης:

Παρότι δεν είναι ούτε τόσο ξεκούραστος ούτε απροβλημάτιστος ο Μάρτης, δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν διαθέτει και αξιοποιήσιμη δυναμική και αυτή επεκτείνεται και στις σχέσεις και τα αισθηματικά σας.

Αιγόκερως:

Η συναισθηματική σας κατάσταση άρχισε να αλλάζει. Γιατί; Οι εκδοχές μπορεί να είναι πολλές. Ίσως η συμπεριφορά του συντρόφου σας να μην είναι αυτή που θα επιθυμούσατε. Διόλου απίθανο και οι δικές σας προτιμήσεις να αλλάξουν, καθώς αλλάζουν οι πραγματικές σας ανάγκες και όχι οι φαινομενικές αλλά και οι προτεραιότητες.

Υδροχόος:

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό είναι μια βοήθεια για να μπορέσετε να κάνετε χρήσιμες ενέργειες για τις διάφορες σχέσεις σας.

Ιχθείς:

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από 1 έως13, το κεφάλαιο έρωτας έχει πιο ρομαντικές και τρυφερές διαστάσεις. Δεν αρκούν όμως τα ωραία λόγια ή τα τρυφερά ραντεβού ή το φλερτ, που δίνει και παίρνει με τον άνθρωπό σας, για να στηρίξουν και να ενισχύσουν τα θεμέλια οποιασδήποτε σχέσης.