Πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι μια σχέση με το ίδιο ζώδιο με το δικό σου;

29.07.2019
Πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι μια σχέση με το ίδιο ζώδιο με το δικό σου;
Η σχέση δύο ανθρώπων με το ίδιο ζώδιο μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς το άλλο πρόσωπο θα αντικατοπτρίζει πάνω σου, τόσο τα καλύτερα όσο και τα χειρότερα χαρακτηριστικά σου.

Αναζήτησε το ζώδιο σου παρακάτω για να δεις τις συμβουλές της Simon Butler του tarot.com, για πώς μπορεί να δουλέψει μια σχέση με το ίδιο ζώδιο με το δικό σου...

Κριός

Αυτός μπορεί να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Είσαστε και οι δύο ευέξαπτοι, θέλετε τον δικό σας τρόπο και τείνετε να κατηγορήσετε τους άλλους όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Από την άλλη πλευρά, θα πυροδοτήσετε την παθιασμένη φύση ο ένας του άλλου και θα περάσετε πολύ ωραία μαζί. Το να πολεμάτε δίκαια είναι το κλειδί για την επιτυχία σας ... καθώς θα υπάρξουν μάχες! «Ποτέ μην πάτε στο κρεβάτι θυμωμένοι» θα πρέπει να είναι το μάντρα σας.

Διάβασε επίσης: Sertab Erener: Η επική πτώση επί σκηνής και η σημερινή της εμφάνιση! [Photo+Video]

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης, όταν βάλει κάτι στο μυαλό του. Αν είσαι μέσα σε αυτό το κάτι, είναι υπέροχο! Αν όχι, δεν είναι εύκολη δουλειά για κανέναν από τους δυό σας. Είτε είστε παθιασμένοι με τις δικές σας ιδέες και απόψεις, είτε εάν κάποιος από εσάς είναι συντηρητικός και ο άλλος φιλελεύθερος, έχετε πρόβλημα. Ο αθλητισμός και η αισθησιακή απόλαυση μπορεί να σας κρατήσουν μαζί.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλά απρόβλεπτα σε αυτόν τον συνδυασμό. Ένας από σας θα πρέπει να γίνει ο «σταθερός» και να καλλιεργήσει μια ζωή στο σπίτι και οι προοπτικές είναι ή να μην παραμείνετε μαζί για αρκετό καιρό ή να κάνετε μια βαθιά συναισθηματική σχέση με βάσεις.

Καρκίνος

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς ίδιων ζωδίων. Και στους δύο αρέσει να κάνετε αγκαλίτσες στο σπίτι σας. Και τι έγινε αν δεν βγείτε έξω; Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι όταν μαθαίνετε να ανέχεστε τις διαθέσεις του άλλου (και να μην τις παίρνετε προσωπικά!). Είναι ότι η τάση σας να φροντίζετε ο ένας τον άλλον, μπορεί να πνίξει τη σεξουαλική σπίθα. Θα γίνετε σπουδαίοι γονείς, όμως.

Διάβασε και αυτο: Τα 4 ζώδια που φέρονται εγωιστικά στις σχέσεις

Λέων

Αυτός είναι ένας ρευστός συνδυασμός! Και οι δύο χρειάζεστε πολλή προσοχή και έχετε την τάση να μουτρώνετε αν δεν την αποκτήσετε - γι 'αυτό θα χρειαστεί να κάνετε παραχωρήσεις, για να κάνετε το άλλο άτομο να νιώσει ξεχωριστό. Το πάθος βρίσκεται στα ύψη, κάτι το οποίο είναι ωραίο για σεξ, αλλά φροντίστε να μην πείτε ή να κάνετε κάτι εν θερμώ σε έναν καυγά, που θα βλάψει θανατηφόρα τη σχέση. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το κλειδί της εν λόγω σχέσης.

Παρθένος

Θα μπορούσε να είναι μια ιδανική σχέση. Απλά μην προσπαθήσετε να βελτιώσετε το άλλο άτομο ή να επικρίνετε τη συμπεριφορά του, κάτι το οποίο θα σκοτώσει το πάθος. Η υπερανάλυση της σχέσης μπορεί επίσης να γίνει βαρετή. Καλλιεργείστε έναν κήπο ή κάνετε γιόγκα μαζί και θα κάνετε την καλύτερη χάρη ο ένας στον άλλο.

Ζυγός

Αυτός μπορεί να είναι ένας υπέροχος συνδυασμός γιατί είστε και οι δύο εναρμονισμένοι να ευχαριστείτε το άλλο άτομο και να καλλιεργείτε ισορροπία και δικαιοσύνη. Ο κίνδυνος, όμως, είναι ότι θα παραμείνετε πολύ επιφανειακοί, προβάλλοντας μια όμορφη εικόνα αγάπης, ενώ η δυσαρέσκεια βυθίζεται κάτω από την επιφάνεια. Θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να ταράξετε λίγο τα νερά, ώστε αυτός ο συνδυασμός να μπορέσει να αξιοποιηθεί πλήρως.

Σκορπιός

Πάθος, κίνδυνος, ίντριγκα ... δύο Σκορπιοί τα έχουν όλα! Ίσως πάρα πολύ. Η εμπιστοσύνη είναι το κρίσιμο συστατικό που κάνει αυτή τη σχέση να δουλέψει. Αν ο ένας ή και οι δύο είναι καχύποπτοι ή ζηλιάρηδες, τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας σε αυτή τη σχέση, αλλά μην καταπιεστείτε γιατί θα υποκινήσετε τη δυσαρέσκεια.

Τοξότης

Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό δίδυμο! Θα κάνετε καγιάκ και βόλτες με τη μηχανή μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς σας. Οι ισχυρές απόψεις σας μπορούν να οδηγήσουν σε συναρπαστικές συζητήσεις, αλλά είστε και οι δύο εντάξει με αυτό. Το πραγματικό πρόβλημα εμφανίζεται όταν κάποιος από εσάς επιθυμεί τη δέσμευση και ο άλλος προτιμά να παραμείνει χωρίς υποχρεώσεις. Ένας υψηλότερος πνευματικός σκοπός μπορεί να σας κρατήσει μαζί.

Αιγόκερως

Ίσως να μην νομίζετε ότι αυτός θα ήταν ένας συνδυασμός που θα πετύχει, καθώς και οι δύο είστε σκληροπυρηνικοί ρεαλιστές. Ωστόσο, αυτή η πολύ πρακτική φύση, σας επιτρέπει να εκτιμήσετε ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, χωρίς αυταπάτες. Μπορείτε να είστε οι εαυτοί σας σε αυτή τη σχέση. Απλά μην αφήνετε τις φιλοδοξίες σας ή τις ανάγκες σας να υπερισχύουν σε σχέση με τη φροντίδα της σπιτικής ζωής.

Δες και αυτό: Προσοχή: Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ανοιχτοί και μπορούν να ανεχθούν (ή ακόμα και να απολαύσουν!) τις εκκεντρικότητες του άλλου. Και μπορεί να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι. Ωστόσο, η συναισθηματική σφαίρα δεν είναι η δύναμή σας καθώς και οι δύο μπορεί να αποφύγετε να δηλώσετε τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε. Για να καλλιεργήσετε το πάθος, θα πρέπει να βγείτε έξω από το στοιχείο σας.

Ιχθύες

Και οι δύο είστε ονειροπόλοι κάτι το οποίο λειτουργεί τόσο υπέρ όσο και κατά σας. Δύο Ψάρια μπορούν να επιπλέουν ατέλειωτα σε μια υπέροχη φαντασίωση, χωρίς ποτέ να ρίχνουν άγκυρα σε μια ασφαλή πραγματικότητα. Έχετε την τάση να είστε σε ροζ συννεφάκι και αυτό σημαίνει ότι, για σας, ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να κάνει λάθος - κάτι που είναι σπουδαίο, εκτός αν το άτομο αυτό έχει σοβαρά προβλήματα.