Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα στην εποχή του Τοξότη

26.11.2019
Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα στην εποχή του Τοξότη
Η εποχή του Τοξότη είναι μια από τις πιο περιπετειώδεις και τυχερές, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αστρολογικές εποχές. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτή η ουράνια ενέργεια ξυπνά διαφορετικές πλευρές της ζωής σου ανάλογα με το γενέθλιο χάρτη σου, η πρόβλεψη της Valerie Mesa του Elite Daily, είναι ότι η φετινή εποχή του Τοξότη θα είναι η χειρότερη για αυτά τα ζώδια: Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα πολλά για να προσβλέπουμε σε αυτή την περίοδο, οπότε αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, μην αποθαρρύνεσαι.

Ταύρος: Βιώνεις βαθιά μεταμόρφωση

Με τον ήλιο να βρίσκεται στον μυστηριώση όγδοο Οίκο του σεξ, του μετασχηματισμού και των κοινών πόρων, σε όλη την περίοδο του Τοξότη, πιθανότατα θα κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση. Αυτή η περιοχή του διαγράμματος σου βρίσκεται κάτω από την επιρροή του ισχυρού Πλούτωνα, που σημαίνει ότι κάθε φορά που ενεργοποιείται, δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να παραδοθείς. Θυμήσου, ο Ζωδιακός κύκλος είναι περιοδικός και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζωή είναι κυκλική, σύμφωνα με τις πλανητικές κινήσεις.

Παρ 'όλα αυτά, αυτή η περίοδος δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από μετασχηματιστική, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει και λίγη νευρικότητα, γι' αυτό φρόντισε να το πάρεις με καλό τρόπο. Τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο εύκολα όταν έλθει η εποχή του Αιγόκερου και του τυχερού σου ένατου Οίκου της επέκτασης, οπότε μείνε συντονισμένη.

Παρθένος: Κάνεις μια αναζήτηση στον εσωτερικό σου κόσμο

Με τον ήλιο να ανακινεί τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής βάσης σου αυτή τη περίοδο, πιθανότατα θα έχεις τη διάθεση να κλειστείς στο μικρό κουκούλι σου. Παρόλο που έχεις δίπλα σου την υπέροχη Αφροδίτη για την αρχή του μήνα, πιθανότατα θα βρίσκεσαι στη μέση της νέας διακόσμησης του σπιτιού σου, προσθέτοντας λίγο περισσότερο λάμψη στο ησυχαστήριο σου.

Ποια είναι η ισορροπία εργασίας-ζωής σου; Το φεγγάρι στον Τοξότη θα βρεθεί μέσα από αυτή την περιοχή του διαγράμματος σου, η οποία θα φέρει νέες αρχές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου.

Αιγόκερως: Απελευθερώνεσαι από αυτά που δεν σου αρέσουν

Ο ήλιος θα βρεθεί στον δωδέκατο Οίκο των όνειρων, του κάρμα και της συγχώρεσης. Ο δωδέκατος Οίκος έχει να κάνει με το ασυνείδητο και τη ζωή σου πίσω από τις κλειστές πόρτες, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις πίσω και να εργαστείς με τον εαυτό σου.

Κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις, ειδικά κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Τοξότη, είναι να απελευθερωθείς από όσα δεν σου αρέσουν πλέον. Άφησε να φύγουν οποιεσδήποτε πικρίες που σε κρατούν πίσω, γιατί είναι καιρός να προχωρήσεις.