Ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος πια - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου

25.11.2019
Ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος πια - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου
Αν υπάρχει ένα πράγμα που όλοι στον κόσμο της αστρολογίας αγαπούν να φοβούνται, είναι ο ανάδρομος Ερμής. Και ο Ερμής έγινε ανάδρομος στις 31 Οκτωβρίου 2019 μέσα από το παθιασμένο, συναισθηματικό και μυστικιστικό ζώδιο του Σκορπιού, αποκαλύπτοντας πιθανότατα πολλές δυσάρεστες αλήθειες. Αυτός ο ανάδρομος, ενδεχομένως να σου έχει δείξει τις σκοτεινότερες παρορμήσεις σου. Ευτυχώς, ο Ερμής σταμάτησε να είναι ανάδρομος από τις 20 Νοεμβρίου και η εποχή που ξεκινάει μετά από αυτήν την περίοδο θα βοηθήσει σε απαντήσεις, αποκαλύψεις και συμπερασμάτα. Δες παρακάτω τι μπορεί να αναμένει το ζώδιο σου, σύμφωνα με την Roya Backlund του Elite Daily:

Κριός

Έρχεσαι αντιμέτωπη με δεσμεύσεις από το παρελθόν σου. Μπορεί τελικά να είναι ο καιρός να αφήσεις κάτι να φύγει, το οποίο έχεις κρατήσει πολύ κοντά στην καρδιά σου. Εάν κάτι έχει αρχίσει να γίνεται περισσότερο βάρος από ότι θετικό στοιχείο στη ζωή σου, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να συγχωρήσεις πράξεις του παρελθόντος και να προχωρήσεις σε θέματα που παραμένουν στις σχέσεις σου. Είτε τελικά κατάλαβες τι συνέβη με έναν πρώην είτε έλυσες μια διαφωνία με τον σημερινό σου σύντροφο, δώσε το βάρος που πρέπει στα πραγματικά ζητήματα και προχώρησε τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχεις αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αναβλητικότητας ή την έλλειψη αφοσίωσης στο να περνάς καλά στην καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να θεραπεύσεις το μυαλό και το σώμα σου φτιάχνοντας ένα νέο πρόγραμμα και οργανώνοντας ένα σχέδιο για επιτυχία. Ακόμη και οι μη σημαντικές αποφάσεις έχουν σημασία μακροπρόθεσμα.

Καρκίνος

Ίσως να υπήρχε μια αποτυχημένη ρομαντική σχέση από το παρελθόν σου, με την οποία τελικά ήρθες αντιμέτωπη. Προσπάθησε να εντοπίσεις όλους τους τρόπους με τους οποίους εμποδίζεις τον εαυτό σου να περνάει καλά. Επανασυνδέσου με τη δημιουργική σου σπίθα.

Λέων

Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου. Κατανοείς όλους τους τρόπους με τους οποίους η ιδιωτική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου. Προχώρησε με μια νέα αντίληψη για το τι χρειάζεται η καρδιά σου.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν φορές που θα επιθυμούσες να είχες μιλήσει. Μπορεί να υπάρχουν φορές που θα επιθυμούσες να έχεις σκέφτεί δύο φορές προτού μιλήσεις. Μάθε τους τρόπους με τους οποίους τα λόγια σου έχουν δύναμη. Μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά αλλά μπορεί και να σε απελευθερώσουν.

Ζυγός

Εάν έχεις διακυβεύσει τις αξίες σου ή έχεις παραμελήσει τη δική σου αυτοεκτίμηση, πιθανότατα αντιμετώπισες τις συνέπειες. Μάθε ότι δεν μπορείς να επιτρέψεις την αγάπη σου για τον εαυτό σου, να εξαρτάται από οτιδήποτε άλλο. Να ξέρεις ότι τα έχεις ήδη όλα.

Σκορπιός

Αναρωτιέσαι πιθανώς ποια είσαι. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να είναι τόσο διαφορετικοί άνθρωποι ταυτόχρονα. Συνειδητοποίησε ότι η μόνη γνώμη που έχει σημασία είναι η δική σου. Γίνε το πρόσωπο που θέλεις να είσαι.

Τοξότης

Έχεις μείνει προσκολημμένη στο παρελθόν. Αν αισθάνθηκες ντροπή, νοσταλγία ή έναν παράξενο συνδυασμό και των δύο, προσπαθείς να διορθώσεις αυτό που πήγε στραβά. Το παρελθόν θα είναι πάντα μέρος του ποια είσαι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το μέλλον σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχεις έρθει σε επαφή με μια ομάδα φίλων από το παρελθόν σου ή να έχεις επανασυνδεθεί με μια κοινότητα που ίσως σου έλειπε. Εντούτοις, είναι πιθανό, ότι έχεις χάσει αυτούς τους ανθρώπους για κάποιο λόγο. Ήρθε η ώρα να επιλύσεις τις διαφορές ή να απελευθερωθείς από αυτές τις φιλίες.

Υδροχόος

Ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, μπορεί να έχουν επανεμφανιστεί, δείχνοντας όλους τους τρόπους με τους οποίους έχεις αρνηθεί τα όνειρά σου ή αμφιβάλλεις για την εξουσία σου. Αντιμετώπισε ότι μπορείς και ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και στη συνέχεια, προχώρησε με ανανεωμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Ιχθύες

Ποια είναι η σημασία όλων αυτών; Αυτή είναι μια ερώτηση που πιθανότατα έχεις κάνει στον εαυτό σου πολύ πρόσφατα. Εάν δεν ζεις τη ζωή σου με έναν σκοπό, ήρθε η ώρα να βρεις έναν. Να έχεις πίστη στη σημερινή στιγμή και να ξαναβρείς τους λόγους που είσαι ευγνώμων γι 'αυτό.