Τα 5 ζώδια που αισθάνονται συνήθως ότι οι φίλοι τους δεν τους θέλουν

05.12.2019
Τα 5 ζώδια που αισθάνονται συνήθως ότι οι φίλοι τους δεν τους θέλουν
Δεν είναι ωραίο να νιώθεις στην... "απέξω". Είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να σε μεταφέρει κατευθείαν στο γυμνάσιο όπου, ανεξάρτητα από πόσους φίλους είχες, υπήρχαν φορές που ένοιωθες ότι δεν ήσουν όσο δημοφιλής ήθελες.

Και αν μελετήσουμε την αστρολογία και τις προσωπικότητες των ζωδίων, υπάρχουν μερικά που αισθάνονται ότι απομονώνονται από τους άλλους αρκετά συχνά. Μπορεί να είσαι το πιο ανεξάρτητο άτομο στον πλανήτη ή κάποια που απολαμβάνει να κάνει τα πράγματα μόνη της, αλλά εξακολουθείς να γκρινιάζεις όταν ακούς για μια εκδήλωση που δεν σε κάλεσαν.

Ας δούμε ποια είναι τα 5 ζώδια, σύμφωνα με την Aria Gmitter του Your Tango, που συνηθίζουν να αισθάνονται ότι είναι «στην απέξω».

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και μπορούν να θεωρήσουν μια απλή παράλειψη ως μια προμελετημένη προσβολή. Οι άνθρωποι αγαπούν τους Ιχθείς και πάντα τους αρέσει να είναι γύρω τους, αλλά αυτό το ζώδιο προτιμά συχνά να μένει στο σπίτι και να εργάζεται ή απλώς να αράζει.

Εάν απορρίψεις αρκετές προσκλήσεις, το πιθανότερο είναι να σταματήσουν να σε προσκαλούν. Οι Ιχθείς πρέπει να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και να σκεφτούν για το τι θέλουν πραγματικά. Εάν θέλουν να τους συμπεριλαμβάνουν περισσότερο σε πράγματα, θα πρέπει να αρχίσουν να λένε ναι σε περισσότερα πράγματα.

Αιγόκερως

Όταν ο Αιγόκερως αισθάνεται ότι είναι «στην απέξω», τείνει να θάψει αυτά τα συναισθήματα και να ενεργεί σαν να είναι εντάξει με αυτό που συμβαίνει. Πρέπει να είναι ειλικρινής για το πώς νιώθει και στη συνέχεια να κάνει αυτό με το οποίο είναι τόσο καλός: να καταλήξει σε ένα σχέδιο.

Πρέπει να κάνει νέους φίλους ή να συμμετάσχει σε μια συνάντηση; Σε ποιο πράγμα μπορεί να συμμετάσχει και να αισθάνεται ότι είναι μέλος της ομάδας, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή του; Αν ο Αιγόκερως αλλάξει τη νοοτροπία τους και θέσει στόχους, πιθανότατα θα προσκληθεί σε περισσότερα γεγονότα από όσα μπορεί να χειριστεί.

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος αισθάνεται απομονωμένος, τείνει να προσπαθεί να το εξορθολογίσει. Θα πει στον εαυτό του ότι δεν θέλει να παει σε αυτό το πάρτι ούτως ή άλλως και μπορεί να αρχίσει να βρίσκει λόγους γιατί όλο το πράγμα ήταν ηλίθιο.

Ο Παρθένος θα αισθανόταν καλύτερα αν έβρισκε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας του για να μιλήσει για τα συναισθήματά του. Εάν είναι ειλικρινής, θα διαπιστώσει ότι θα βρει συγκεντρώσεις και γεγονότα στα οποία είναι ευπρόσδεκτος.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός αισθάνεται ότι έχει αγνοηθεί σε μια πρόσκληση, μπορεί να ζηλεύει και να αισθάνεται ότι ο κόσμος περνάει καλύτερα χωρίς αυτόν. Όσο πιο δυσαρεστημένος είναι, τόσο πιο αρνητικά παίρνει τα πράγματα και σκέφτεται πράγματα όπως «Όλοι είναι θυμωμένοι μαζί μου», «Κανείς δεν με συμπαθεί» και «Με αποφεύγουν εσκεμμένα».

Ο Σκορπιός πρέπει να ηρεμήσει και να θυμάται ότι τα συναισθήματα δεν είναι πάντα αυτά που φαίνονται. Η αλήθεια είναι πιθανόν ότι κανείς δεν είναι θυμωμένος μαζί του, ότι έχει πολλούς ανθρώπους που τους λατρεύουν και ότι δεν είναι πάντα ξεχασμένος.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι πάντα αισθάνονται ότι παραμένουν στην απέξω επειδή παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά και μπορούν να γίνουν συναισθηματικοί. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να βρουν έναν φίλο και να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με τους άλλους ανθρώπους, αλλά μερικές φορές πρέπει να φροντίζουν και για τον εαυτό τους.

Είναι εντάξει να αισθάνεται κάποιος πληγωμένος εάν νοιώσει αποκλεισμένος από κάτι, αλλά ο Καρκίνος πρέπει να θυμάται ότι δεν είναι το τέλος του κόσμου και μπορεί να είναι προσκεκλημένος σε πράγματα όλη την ώρα. Όταν ο Καρκίνος κάνει συγκεντρώσεις, δεν είναι σε θέση να προσκαλέσει όλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καλεί κάποιον επειδή δεν τον συμπαθεί.