Πώς θα περάσει το κάθε ζώδιο το πρωινό των Χριστουγέννων

24.12.2019
Πώς θα περάσει το κάθε ζώδιο το πρωινό των Χριστουγέννων
Το πρωινό των Χριστουγέννων είναι τόσο μαγικό και νοσταλγικό. Είναι υπέροχο να αισθάνεσαι σαν παιδί και πάλι, ανάμεσα σε όλα τα δώρα, τη γενναιοδωρία, τη ζεστασιά και το εορταστικό κλίμα που φέρνουν οι γιορτές. Ενώ ο καθένας έχει τις δικές του παραδόσεις, μπορεί να σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς θα μπορούσες να περάσεις το πρωί των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το ζώδιο σου, για να κάνεις φέτος μια αλλαγή. Διάβασε λοιπόν τι γράφει η Georgina Berbari στο Εlite Daily για το την "ιδανική" δική σου ημέρα των Χριστουγέννων.

Κριός

Ο δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση Κριός δεν διστάζει σε τίποτα και αυτό σημαίνει ότι το πρωί των Χριστουγέννων θα πάει στα δωμάτια των αγαπημένων του και θα τους ξυπνήσει, ανεξάρτητα από την ώρα. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν τα μέλη της οικογένειας του Κριού, είναι να πάνε για ύπνο νωρίς την παραμονή των Χριστουγέννων, επειδή ο Κριός θα είναι ανυπόμονος σε όλη τη διάρκεια της ημέρας των Χριστουγέννων.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο της γης αγαπάει την καλή ζωή και ποτέ δεν θα άφηνε το χριστουγεννιάτικο πρωινό να περάσει χωρίς να ετοιμάσει άφθονη ποσότητα καφέ και κακάο για να απολαύσουν όλοι. (Και αν έχεις έναν Κριό στο σπίτι σου, σίγουρα θα το χρειαστείς).

Δίδυμοι

Τι θα κάνει το πρωί των Χριστουγέννων ο Δίδυμος; Θα βάλει τέρμα τη μουσική για να ακούσει όλη η οικογένεια χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ελπίζουμε να είσαι έτοιμη να ακούσεις τα πάντα, επειδή γνωρίζοντας το πόσο αναποφάσιστο μπορεί να είναι αυτό το ζώδιο του αέρα, θα φτιάξει ένα τεράστιο playlist με παλιά και νέα τραγούδια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος - γνωστός και ως γονέας του ζωδιακού σημείου - θα είναι απασχολημένος ετοιμάζοντας το πιο νόστιμο brunch που θα απολαύσει όλη η οικογένεια. Καλό είναι να φας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι νόστιμο.

Λέων

Ο Λέων είναι σούπερ δημιουργικός, αλλά μπορεί επίσης να είναι μερικές φορές αυταρχικός. Σίγουρα δεν φοβάται να ζητήσει στο κάθε μέλος της οικογένειας να φοράει πιζάμες που ταιριάζουν μεταξύ τους, για να ανεβάσει την καλύτερη φωτογραφία από το πρωινό των Χριστουγέννων. Άλλωστε δεν αξίζει αυτή η μέρα χωρίς τέτοια αξέχαστα (και «τυχαία») στιγμιότυπα.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει πρόγραμμα να δει η οικογένεια στην τηλεόραση το Elf ή το The Santa Clause ή το The Polar Express ή το Home Alone (ή ένα μαραθώνιο όλων των παραπάνω). Έτσι με το που θα ξυπνήσει το πρωί των Χριστουγέννων, θα πάει στην τηλεόραση και θα βάλει το πρώτο DVD.

Ζυγός

Ο χαλαρός Ζυγός θέλει όλοι να είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Για αυτό και το πρωινό των Χριστουγέννων δεν έχει σχέδια και προτιμά την απόλυτη χαλάρωση.

Σκορπιός

Μην το παίζεις δήθεν ντροπαλή, Σκορπίνα. Ενώ μερικά από αυτά τα ζώδια του νερού μπορεί να θεωρούν διακοπές όπως τα Χριστούγεννα ως υπερεκτιμημένες, μπορούν επίσης να το γυρίσουν και να δείξουν το πιο εορταστικό παρών από όλη την οικογένεια.

Τοξότης

Ο αισιόδοξος και χαρούμενος Τοξότης δεν θα σταματήσει ποτέ να βγάζει δώρα από τον σάκο του Άγιου Βασίλη. Είναι παράδοση και αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι πέρα από όλα τα άλλα, ευτυχισμένο και αισιόδοξο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για τη θέληση και την αποφασιστικότητά τους και θέλουν να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν τα μέσα για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, θα μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους. Θα θέλουν πιθανότατα να δωρίσουν χρήματα σε ένα τοπικό ίδρυμα ή να προσφερθούν εθελοντικά σε ένα συσσίτιο για άστεγους, ώστε αυτή η μέρα να συνδεθεί με προσφορά.

Υδροχόος

Ο μοναδικός και εφευρετικός Υδροχόος έχει πάντα κάτι μέσα στο μανίκι του, έτσι μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα κάνει αξέχαστο το πρωινό των Χριστουγέννων. Είτε έχοντας αγοράσει πρωτότυπα δώρα είτε έχοντας προετοιμάσει μια σούπερ χριστουγεννιάτικη παράσταση, όλοι θα μιλούν για τη συμβολή του τα επόμενα χρόνια.

Ιχθύες

Ο γενναιόδωρος και ευγενικός Ιχθύς θέλει να βάλει όλα τα δώρα κάτω από το δέντρο, γιατί ακριβώς αυτό τον ευχαριστεί. Τίποτα δεν τον συγκινεί περισσότερο από το να βλέπει τα μάτια των αγαπημένων του να λάμπουν όταν ανοίγουν τα δώρα τους.