Πετεινός

01.04.2009
Ο μήνας του Δράκου σίγουρα δεν θα αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών σας. Έτσι, δεν θα διαπιστώσετε σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας, ευτυχώς όμως δεν θα υπάρξει και κάμψη. Επίσης, κάθε προσπάθεια για ανέλιξη ή σύναψη συμφωνιών θα σας φαίνεται βουνό, ενώ χρειάζεται να πάρετε με επιφύλαξη αποφάσεις για να αποφύγετε την έντονη σύγχυση. Αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση και, αν δεν μπορείτε να πάρετε άδεια, τουλάχιστον σταματήστε τις υπερωρίες και χαλαρώστε με τους αγαπημένους σας στο σπίτι. Όσο για τους αδέσμευτους, φίλοι και συγγενείς θα καλύψουν αυτή την ανάγκη σας. Τέλος, μεριμνήστε για την υγεία ? διατροφή και άσκηση είναι μια καλή αρχή. Όσοι ανήκετε στο στοιχείο της Γης προσέξτε τους τρόπους σας!
Ο μήνας του Δράκου σίγουρα δεν θα αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών σας. Έτσι, δεν θα διαπιστώσετε σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας, ευτυχώς όμως δεν
θα υπάρξει και κάμψη. Επίσης, κάθε προσπάθεια για ανέλιξη ή σύναψη συμφωνιών θα σας φαίνεται βουνό, ενώ χρειάζεται να πάρετε με επιφύλαξη αποφάσεις για να αποφύγετε την έντονη σύγχυση. Αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση και, αν δεν μπορείτε να πάρετε άδεια, τουλάχιστον σταματήστε τις υπερωρίες και χαλαρώστε με τους αγαπημένους σας στο σπίτι. Όσο για τους αδέσμευτους, φίλοι και συγγενείς θα καλύψουν αυτή την ανάγκη σας. Τέλος, μεριμνήστε για την υγεία ? διατροφή και άσκηση είναι μια καλή αρχή. Όσοι ανήκετε στο στοιχείο της Γης προσέξτε τους τρόπους σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ