Άστρα & Όραμα Σεπτεμβρίου 2009

17.08.2009
Αστρολογία

6. Ένα μηνα μαζι - Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Σεπτεμβρίου.

8. Το μελλον ενός ιου...: Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για την πορεία της νέας γρίπης και τον πανικό που έχει προκαλέσει.

10. Χρημα: αν έχεις astra, διάβαινε... - Τα πάντα γύρω από τα οικονομικά της χώρας μας αλλά και για την... τσέπη του κάθε ζωδίου χωριστά, από τη Βίκη Παγιατάκη.

14. Το φαινομενο του μηνα: ανάδρομος Ερμής - Σεπτέμβριος, και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα βγάζει εκτός παιχνιδιού τη λογική, το ρεαλισμό, την οργάνωση...

20. Δεσμοι σεληνης: καρμικά μηνύματα... επιβίωσης - Οι Δεσμοί Σελήνης αλλάζουν θέση στο ζωδιακό για την επόμενη διετία και απαιτούν από εμάς να... αλλάξουμε μυαλά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τα οικονομικά μας.

40. Ο ουρανος του Σεπτεμβριου

42. Το ζωδιο του μηνα: Παρθένος - Η αισιοδοξία, το δυνατό σας χαρτί.

48. Το μεγάλο ωροσκόπιο: πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

96. Τα οικονομικα μας τον Σεπτεμβριο

98. Καρμικο ωροσκοπιο

100. Πλανητικες ωρες


Όραμα

24. Τεστ: ποιο στοιχείο σάς εξουσιάζει; - Ανακαλύψτε μέσα από τις απλές ερωτήσεις του τεστ ποιο είναι το στοιχείο που σας εξουσιάζει και μαζί μ' αυτό τα ταλέντα και τις αδυναμίες σας.

28. Κύματα ευεξιας: Μπάνια, γυμναστική, βόλτες στην παραλία και πολλοί τρόποι ακόμα για να εκμεταλλευτείτε την ευεργετική επίδραση του νερού.

32. Φενγκ σουι: Καλές διακοπές, καλύτερη επιστροφή - Μικρά και μεγάλα μυστικά του φενγκ σούι που θα σας βοηθήσουν να περάσετε υπέροχα στις διακοπές σας αλλά και να προετοιμάσετε για δυναμική επιστροφή στην καθημερινότητά σας.


Μόνιμες Στήλες

36. Ρώτησε το, έχει τη λύση

102. Κινέζικη Αστρολογία

106. Καλύτερη ζωή, φυσικά

110. Ατζέντα New Age

114. Με οδηγό τα όνειρα

116. Συμβουλευτική αστρολογία

120. Το χέρι σου μου λέει

122. Τα ταρό μιλούν για σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ