ΖΥΓΟΣ

01.03.2007

Σχέσεις

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, ο Μάρτης εμφανίζεται σίγουρα και σ’ αυτόν τον τομέα πιο ευνοϊκός. Καθώς τα δύσκολα έχουν έχουν ήδη περάσει, ο μήνας αυτός προωθεί μια καλύτερη εσωτερική-ψυχική αποκατάσταση, που θα αποτελέσει τη βάση για πιο ουσιαστική επικοινωνία. Η συμπεριφορά και η πειθώ σας φαίνεται ότι... θαυματουργούν και το αποτέλεσμα θα είναι οι σταδιακά πιο ευχάριστες, ωφέλιμες και δημιουργικές σχέσεις. Είτε κοινωνικές, φιλικές, συγγενικές είτε αισθηματικές. Αν οι τελευταίες ή ο γάμος σας πέρασαν κάποια... μπόρα από τα μέσα του Γενάρη και μετά και άντεξαν, τώρα είναι καλή στιγμή για να ανακάμψουν. Αν πάλι είστε μόνοι, ο Μάρτης θα σας δείξει πώς να ξαναβρείτε το ταμπεραμέντο και την έμφυτη γοητεία σας. Ευτυχώς, ο θαυμασμός των άλλων δεν θα σας λείψει. Μηδενίστε το... κοντέρ της καρδιάς και ξαναρχίστε!

Εργασία


Στο νέο πνεύμα της ανασυγκρότησης και της ανάκαμψης μπαίνουν και τα επαγγελματικά αυτόν το μήνα και μάλιστα με μεγάλες προοπτικές. Ολόκληρος ο Μάρτης προσφέρεται για να κάνετε επιτυχημένους συνδυασμούς, που θα σας επιτρέψουν να απαλλαγείτε από ενοχλητικές καταστάσεις και να χαράξετε μια πιο αισιόδοξη πορεία. Αν αναζητάτε εργασία
ή θέλετε να βρείτε καινούργια,οι προτάσεις που θα έχετε, αυτόν και τον ερχόμενο μήνα, θα είναι ιδιαιτέρως αξιόλογες. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, οργανώστε μια πιο εντυπωσιακή εξόρμηση, που μπορεί να αποδώσει άμεσα ή τον Απρίλη. Αναζητήστε λοιπόν νέα μέσα και μεθόδους που θα κάνουν τα προϊόντα της εργασίας ή τις υπηρεσίες σας πιο ελκυστικές και μη φοβάστε. Τώρα μπορείτε να... ρουμπώσετε ακόμα και τους επικριτές σας. Μην κάνετε όμως σημαντικές κινήσεις στις 3, 4, 5 και στις 17, 18, 19, οπότε κορυφώνονται οι εκλείψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ