Άστρα& Όραμα Προβλέψεις 2010

10.12.2009

8. Πολιτικοοικονομικές προβλέψεις 2010- Η Βίκυ Παγιατάκη, ο Κώστας Λεφάκης και η Άση Μπήλιου σχολιάζουν τις πλανητικές επιρροές της νέας χρονιάς.

Αστρολογία

16.Ένα μήνα μαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Ιανουαρίου.

18.Χρήμα: Τα τυχερά του 2010- Οι καλύτερες και οι χειρότερες ημερομηνίεςγια το πορτοφόλι μας, από το Γιάνννη Παναγιωτόπουλο.

22.Το φαινόμενο του μήνα: Ένας Δίας για καλή χρονιά- Ο πλανήτης της αισιοδοξίας επισκέπτεται τους Ιχθύς και ξυπνά την τρυφερή και ...ανθρώπινη πλευρά μας.

28. Τα 12 φεγγάρια του 2010- Κάθε μήνας και η Πανσέληνος του. Μάθετε τι σας επιφυλάσσει καθεμιά από αυτές, για να αποφύγετε τις εκπλήξεις.

32.Ονειρα: Ρωτήστε τη Σελήνη σας- Το φεγγάρι όχι μόνο συνδέεται με το υποσυνείδητο μας, αλλά ανάλογα με το ζώδιο όπου βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη μας επηρεάζει και τα όνειρα μας.

68. Ο Ουρανός του Ιανουαρίου

70. Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως- Επενδύστε στους φίλους σας!

76.Το μεγάλο ωροσκόπιο- Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

124. Πλανητικές ώρες

126.Τα οικονομικά μας τον Ιανουάριο

128. Καρμικό ωροσκόπιο

Όραμα

36.Γιορτές: Οδηγός επιβίωσης- Μήπως είστε από αυτούς που αγαπάνε τις γιορτές, αλλά δεν μπορούν να τι χαρούν, γιατί δεν αντέχουν την επανάληψη; Διαβάστε πώς να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας και να τις κρατήσετε για πάντα στην μνήμη σας!

42. Χαμογελάστε: Κάνει καλό στην υγεία! - Εκμεταλλευτείτε την ευεργετική επίδραση του γέλιου στη διάθεση μέσα από ειδικές τεχνικές και προστατέψτε σώμα και ψυχή!

48. Εραστής κατά...παραγγελία- Εάν ο χωρισμός σας πονάει ή η σχέση σας έχει κάτι από τις προηγούμενες που απέτυχαν, διεκδικήστε την επιτυχία με αξιώσεις!

54.Déjà vu- Το έργο το έχω ξαναδεί!- Εμπειρίες που έχουμε ζήσει, εικόνες από προηγούμενη ζωή ή σφάλμα της μνήμης; Το "ήδη ιδωμένο" προκαλεί πάντα απορία και δέος.

60. Τηλεπάθεια: Πέρα από τις πέντε αισθήσεις- Έλεγχος σκέψεων ή διαισθητική επικοινωνία; Τι είναι τελικά η τηλεπάθεια;

Μόνιμες στήλες

64. Ρώτησε το, έχει τη λύση

130. Κινέζικη Αστρολογία

134. Καλύτερη ζωή, φυσικά

138. Ατζέντα New Age

144. Συμβουλευτική αστρολογία

146. Με οδηγό τα όνειρα

149. Το χέρι σου μου λέει

153. Τα ταρό μιλούν για σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ