Άστρα & Όραμα Απριλίου 2010

24.03.2010

Αστρολογία

6. Ένα μήνα μαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Απριλίου και οι προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για τα οικονομικά μας.

8. Το φαινόμενο του μήνα- Ώρα να ...κλείσετε τρύπες! Οι 105 ημέρες της επιστροφής του Κρόνου στην Παρθένο δίνουν μια ευκαιρία για ...νοικοκύρεμα. Ας τις αξιοποιήσουμε.

14. Αλλεργίες- Μήπως φταίει ο διπλανός σας; Μάθετε τι και ποιοι είναι εύκολο να σας προκαλέσουν...φαγούρα ή άλλες αλλεργικές αντιδράσεις , ώστε να πάρετε τα μέτρα σας.

42. Ο Ουρανός του Απριλίου.

44.Το ζώδιο του μήνα: Κριός-Προσγείωση στη χώρα της ?ωριμότητας.

50. Το μεγάλο ωροσκόπιο- Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

98. Πλανητικές ώρες.

100.Καρμικό ωροσκόπιο

102. Τα οικονομικά μας τον Απρίλιο

Όραμα

22.Διατροφή: Εύκολα , γρήγορα και θεραπευτικά...στο πιάτο σας- Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα αλλά ποτέ εις βάρος της υγείας μας! Γι ’αυτό προτείνουμε νόστιμα πιάτα, για ενέργεια και δύναμη έτοιμα μόλις σε 15 λεπτά.

28.Τεστ-Ανοιξιάτικοι ρυθμοί, ολοκαίνουργια διάθεση! Ένας οδηγός για να κάνετε την αντιμετώπιση του στρες, της στεναχώριας και του φόβου προσωπική υπόθεση!

34. Χρωμοθεραπεία: Διαλέξτε χρώμα , βρείτε το ταίρι σας.- Συμβουλευτείτε τη χρωματική παλέτα και ανακαλύψτε αν η σχέση σας είναι κομμένη και ραμμένη στα ?μέτρα σας ή βρείτε το σύντροφο των ονείρων σας!

Μόνιμες στήλες

38.Ρώτησε το, έχει τη λύση

104. Κινέζικη Αστρολογία

106. Καλύτερη ζωή, φυσικά

110. Ατζέντα New Age

114. Συμβουλευτική αστρολογία

116. Με οδηγό τα όνειρα

119. Το χέρι σου μου λέει

120. Τα ταρό μιλούν για σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ