Άστρα & Όραμα Μαΐου 2010

14.04.2010

Αστρολογία

6. Ένα μήνα μαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Μαΐου.

8.Το φαινόμενο του μήνα- Αλλαγές & εξελίξεις: Τι κι αν συμβαίνει στο τέλος του μήνα; Η είσοδος του ανεξάρτητου Ουρανού στον ατίθασο Κριό δεν αφήνει περιθώρια για αδιαφορία απέναντι σε όσα συμβαίνουν. Όσοι προετοιμαστούν καλά θα περάσουν?καλύτερα.

14. Ο Κλήρος της τύχης: Ανακαλύψτε που κρύβεται η τύχη σας- Είναι σημείο στο ωροσκόπιο μας, συνδέει ενεργειακά τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και τη Σελήνη και κρύβει για όλους μας τον προσωπικό μας θησαυρό.

40. Ο Ουρανός του Μαΐου

42. Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος- Διορθώστε τα λάθη σας και προχωρήστε.

48. Το μεγάλο ωροσκόπιο- Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

96. Πλανητικές επιρροές.

98. Καρμικό ωροσκόπιο.

100. Τα οικονομικά μας το Μάιο.

Όραμα

20. Συνέντευξη : Μ’ ένα παιδικό αλογάκι , μαγικό ταξίδι σε δέκα μεταφυσικές ιστορίες- Μέσα από δέκα ιστορίες , εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα της ζωής του , ο Κώστας Παναγιωτόπουλος μας παρουσιάζει μια άγνωστη συγγραφική πλευρά του και μας ταξιδεύει στον κόσμο του παρέα με το αγαπημένο αλογάκι του.

24. Φενγκ Σούι& Ευεξία-Σπίτι μου , σ’ αγαπώ! Εσείς θα υποδεχθείτε την αλλαγή εποχής με την ίδια διάθεση; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας , αλλάξτε το χώρο σας και συντονιστείτε με το ρυθμό του καλοκαιριού!

30. Ερωτική απογοήτευση; 20+ 1 αντίδοτα! Αυτός στον οποίο επενδύσατε τις προσδοκίες και τα όνειρα σας , καταθέσατε σώμα και ψυχή, σας εγκατέλειψε. Και σίγουρα, το χτύπημα από την ελεύθερη πτώση πονάει! Ωστόσο , γιατρικά για να επουλώσετε τις πληγές σας υπάρχουν. Η απληστία εδώ δικαιολογείται: Δοκιμάστε τα όλα!

34. Τεστ-Αλήθεια με τον εαυτό σας πώς τα πάτε; Απαντήστε ειλικρινά στις ερωτήσεις και σίγουρα θα έχετε ως απάντηση το κλειδί της ευτυχίας!

Μόνιμες στήλες

36. Ρώτησε το, έχει τη λύση

102. Κινέζικη Αστρολογία

104. Καλύτερη ζωή, φυσικά

108. Ατζέντα New Age

112. Συμβουλευτική αστρολογία

116. Με οδηγό τα όνειρα

118. Το χέρι σου μου λέει

119. Τα ταρό μιλούν για σας