Πατέρα γιατί με συνέλαβες;

07.11.2002
Η οργάνωση 17 Νέοι Μπουφόνοι, οι παππούδες της Οργάνωσης "Ε.Λ.Α. μου" (Εκσπαρμάτωσε, Λοιπόν, Αντρα μου) και το παιδικό τμήμα "Τρομαγμένα αγονίδια" σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική Ομάδα του Club ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟ, από 28 Οκτωβρίου και κάθε βράδυ Δευτέρας, παρουσιάζουν το έργο: "Πατέρα, γιατί με συνέλαβες"
Πότε: Από 28 Οκτωβρίου
Πού: Χοροστάσιο, Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με ποτό

Η Σωτηροπούλου γράφει για την τρομοκρατία.
Η οργάνωση 17 Νέοι Μπουφόνοι, οι παππούδες της Οργάνωσης "Ε.Λ.Α. μου" (Εκσπαρμάτωσε, Λοιπόν, Αντρα μου) και το παιδικό τμήμα "Τρομαγμένα αγονίδια" σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική Ομάδα του Club ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟ, από 28 Οκτωβρίου και κάθε βράδυ Δευτέρας, παρουσιάζουν το έργο:

"Πατέρα, γιατί με συνέλαβες"
Ένα έργο για τρομοκρατημένα σπερματοζωάρια, τρομαγμένους εφήβους, πανικόβλητους πενηντάρηδες και ατρόμητες γριές! Αφιερωμένο εξαιρετικά στην τρομοκρατία μέσα στις προσωπικές μας σχέσεις, την τρομολάγνεια και στις καλύτερες των οικογενειών, τον τρόμο των εργαζομένων και των οργαζόμενων στις αιδοιολειψίες και ιδεοληψίες των μοναχικών του chat, αλλά και στον τρομοκράτη Χρόνο που περνάει δίχως να κοιτάει τη δική μας χρονοναυτία... (Αυτόν γιατί δεν τον συλλαμβάνει κανείς;)
Σκηνές κωμικοτραγικές, τραγικές και εντελώς αστείες. Το παράλογο των στενών μας σχέσεων αγάπης και έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και οι σύγχρονοι άνδρες και γυναίκες στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής ομάδας των "Μπουφώνων".

Το έργο έχει γράψει και σκηνοθετήσει η Βίλη Σωτηροπούλου, σκηνικά- κοστούμια έχει κάνει η Πωλίνα Τζανάτου, φωτισμοί Μαρία Μαρκάκη, χορογραφία Ελεονώρα Μεγεντισίδη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Βερβερούδης, Ρόζα Κυρίου, Αλέξης Μαρτζούκος, Χρυσούλα Μπαλατσούρα, Ηλίας Παπασιδέρης, Βίλη Σωτηροπούλου, Αννα Τζανακάκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Μπουφονους στη διεύθυνση: www.streettheater.gr