Η "παλιά καραβάνα" IL FUNGO

04.01.2005
"Παλιά καραβάνα" στην ιταλική γεύση θεωρείται το IL FUNGO, που από το 1980 προσφέρει στους εκλεκτούς και απαιτητικούς πελάτες του υπέροχες γεύσεις, "φερμένες" από τη γείτονα χώρα
"Παλιά καραβάνα" στην ιταλική γεύση θεωρείται το IL FUNGO, που από το 1980 προσφέρει στους εκλεκτούς και απαιτητικούς πελάτες του υπέροχες γεύσεις, "φερμένες" από τη γείτονα χώρα. Η ατμόσφαιρα του θεωρείται από πολλούς φιλική, ενώ αυτό που το ξεχωρίζει είναι η εξυπηρέτηση που προσφέρει. Στο χώρο κυριαρχεί το πράσινο και το άσπρο με την ήρεμη ιταλική μουσική που παίζει, να καλμάρει την ένταση της ημέρας. Από την είσοδο κιόλας στο μαγαζί, βλέπει κανείς την φλόγα του φούρνου - για να ξέρουμε δηλαδή που και πως ψήνονται αυτά που τρώμε - ενώ το ξύλο και ο αρχοντικός στολισμός των τραπεζιών δηλώνουν την φινέτσα της ιταλικής παράδοσης.

Μενού
Η κουζίνα είναι πλούσια σε συνδυασμούς ιταλικών γεύσεων καλύπτοντας ακόμη και τα πιο απαιτητικά ιταλικά γευστικά γούστα. Στον κατάλογο εκτός από τα κλασικά πιάτα ριζότο, μακαρονάδες και πίστες, υπάρχουν κοτόπουλα σε διάφορους συνδυασμούς, σούπες, αλλά και πιάτα της ώρας, διότι οι γείτονες Ιταλοί δεν είναι μόνο...μακαρονάδες και "πιτσάδες".

Κάβα
Αν και πρόκειται για ιταλικό εστιατόριο, στο θέμα κρασί η προτίμηση είναι σαφώς ελληνική. Πώς να το κάνουμε μπορεί οι γείτονες να είναι και οι πρώτοι μακαρονάδες, όμως οι ημών συμπατριώτες είναι και οι πρώτοι...κρασάδες. Στη λίστα περιέχονται ετικέτες από λευκά, κόκκινα και ροζέ κρασιά.


Λεωφ. Ποσειδώνος 68
τηλ: 2109816765,
τιμή: 15 - 21 EURO