Χειροποίητες δημιουργίες και γεύσεις στην «Τεχνόπολις»

02.03.2011
Χειροποίητες δημιουργίες και καινοτομίες νέων Ελλήνων σχεδιαστών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων θα κατακλύσουν τα εκατό και πλέον περίπτερα των εκθετών στο Meet Market στην «Τεχνόπολις», όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξεχωριστά προϊόντα.

Ένα μήνα μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το Meet Market επιστρέφει το Σάββατο 12 & την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 (Αίθουσες «Κωνσταντίνος Καβάφης» και «Τάκης Παπατσώνης», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Χειροποίητες δημιουργίες και καινοτομίες νέων Ελλήνων σχεδιαστών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων θα κατακλύσουν τα εκατό και πλέον περίπτερα των εκθετών, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξεχωριστά προϊόντα, ή να χαρούν ένα ακόμη εορταστικό διήμερο του επιχειρηματικού πνεύματος!

Σχεδιαστές, καλλιτέχνες και ανεξάρτητοι δημιουργοί παρουσιάζουν ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, vintage & retro εκθέματα, καλλιτεχνικά αντικείμενα, οργανικά προϊόντα περιποίησης σώματος και υγιεινής διατροφής, βιβλία, είδη σπιτιού, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα κάθε γούστου και γευστικά φαγητά.

Αθηναίοι DJs θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, και φυσικά, όπως πάντα, θα υπάρχουν δώρα για τους τυχερούς!

Ώρες λειτουργίας: 15:00 - 00:00
Πληροφορίες στο: www.themeetmarket.gr.