Αναβολή για την Julia Migenes στο Μέγαρο

09.03.2011
Η κορυφαία σοπράνο, γνωστή από τη συνεργασία της με την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, με σπουδαία επίσης καριέρα και στο Broadway, η ιστορική Carmen στην ταινία του Francesco Rossi που της χάρισε ένα Grammy, η συμπρωταγωνίστρια του Placido Domingo και του Ruggero Raimondi, και, τέλος, η μούσα του διάσημου συνθέτη Leonard Bernstein, θα παρουσιάσει τα πιο γνωστά τραγούδια από τα έργα του.

Η Julia Migenes, η κορυφαία σοπράνο, γνωστή από τη συνεργασία της με την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, με σπουδαία επίσης καριέρα και στο Broadway, η ιστορική Carmen στην ταινία του Francesco Rossi που της χάρισε ένα Grammy, η συμπρωταγωνίστρια του Placido Domingo και του Ruggero Raimondi, και, τέλος, η μούσα του διάσημου συνθέτη Leonard Bernstein, θα παρουσιάσει τα πιο γνωστά τραγούδια από τα έργα του.

SOS!!! Για ξαφνικούς, προσωπικούς λόγους που αφορούν στην Victoria Kirch, την πιανίστα που θα συνόδευσε τη Julia Migenes στη σκηνή, η προγραμματισμένη για τις 2 Απριλίου, εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με το αφιέρωμα στον Leonard Bernstein, δυστυχώς αναβάλλεται.

Στο πιάνο η Victoria Kirsch, μόνιμη συνεργάτις της Metropolitan Opera.

ΙΝFO:

Ποτέ: 2/04 /2011
Που: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, 20:00 - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ
Τιμές εισιτηρίων: € 25 (Φοιτητικά), 35, 45, 60, 75 (Διακεκριμένη Ζώνη)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Στα ταμεία του Μεγάρου - στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα: Δευτέρα με Παρασκευή, 10 το πρωί με 4 το απόγευμα - τηλεφωνικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στο 210-7282333 - ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr