Υδάτινος Frankenstein σε λευκό σκηνικό

28.03.2011
Ο Frankenstein μετά από 3 επιτυχημένους μήνες και με ανανεωμένο cast επιστρέφει από 26 Μαρτίου 2011 για λίγες ακόμη παραστάσεις στο Θέατρο ΠΚ.

Ο Frankenstein μετά από 3 επιτυχημένους μήνες και με ανανεωμένο cast επιστρέφει από 26 Μαρτίου 2011 για λίγες ακόμη παραστάσεις στο Θέατρο ΠΚ.

Το χοροθέατρο Migma εμπνέεται από το μύθο του Frankenstein. Με μια εναλλακτική & σύγχρονη οπτική η παράσταση διαδραματίζεται μέσα σε ένα υδάτινο λευκό κουτί - ένα μεγεθυμένο δοχείο εργαστηρίου πειραμάτων στο οποίο οι συντελεστές της παραδίδονται στα χέρια του Dr. Victor Frankenstein. Πως αντιδρούν όμως τα πειράματα στις διαθέσεις του;
Tο υδάτινο στοιχείο συνδυασμένο με το χορό, το λόγο και το λευκό σκηνικό - περιβάλλον θα βάλουν το θεατή στον πειρασμό να ξεχάσει την τετριμμένη κατά τα άλλα ιστορία του τέρατος του Frankenstein και να δώσει έμφαση στο ουσιαστικό ζήτημα στο οποίο εμβαθύνει η παράσταση. Η τεχνολογία, η επιστήμη και η ευρηματικότητα του ανθρώπινου νου δε θα μπορέσουν ποτέ να επαναφέρουν τη μία και μοναδική ανθρώπινη ψυχή.
Τη σκηνοθεσία και χορογραφία υπογράφει ο Παύλος Κουρτίδης με μια πλειάδα αξιόλογων χορευτών και ηθοποιών ενώ την πρωτότυπη μουσική σύνθεση έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Μαρκόνης.

Ερμηνεύουν: Ζωή Σωτηροπούλου, Όλια Μουρουζίδου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Κάντια Χαρδαλιά, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Παύλος Κουρτίδης
Κοστούμια: Tricia Daniels
Φωτισμός: Απόστολος Τσιτσώνης
Ειδικές κατασκευές: Λέων Βήτα

Θέατρο ΠΚ: Κασομούλη 30, μετρό Ν.Κόσμος
www.pktheater.gr (on-line ticketing)
τηλ :210.9011677

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
Ώρα έναρξης στις 21.30 κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Γενική είσοδος 15 ευρώ και μειωμένο 13 ευρώ