Γυναίκα με παιδί και αυτοκίνητο: Οι νικητές!

30.07.2008
Δύο γεγονότα ολοκληρώνουν μία γυναίκα, τα ίδια δύο που μπορούν και να την αποτελειώσουν: Η ανατροφή ενός παιδιού και η οδήγηση ενός αυτοκινήτου.
Δύο γεγονότα ολοκληρώνουν μία γυναίκα, τα ίδια δύο που μπορούν και να την αποτελειώσουν: Η ανατροφή ενός παιδιού και η οδήγηση ενός αυτοκινήτου.

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από ένα αντίτυπο!
Σία Καγκασίδου, Ανθούλα Βασιλείου, Ελένη Μπακοδήμου

Οι νικητές μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την Εμπειρία Εκδοτική (Μεταξά 1 & Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210-3303760, ωράριο: 8:00-16:00, καθημερινές μόνο)
!

Και αν κάποια από εσάς θελήσει να διαφωνήσει με το συσχετισμό, ας επιχειρήσει να οδηγήσει σε ελληνικούς δρόμους ως νέα οδηγός, έχοντας τοποθετήσει και ένα μεγάλο Ν στο πίσω τζάμι, ή να μεγαλώσει ένα παιδί σήμερα, ή και τα δυο μαζί συγχρόνως (γεγονός που ανεβάζει την επικινδυνότητα στα ύψη), και θα καταλάβει πώς είναι.

Και οι δύο περιπτώσεις -για να μην πούμε οι τρεις και ξεφύγει εντελώς το πράγμα- απαιτούν κινήσεις ακριβείας, γερά νεύρα, αυτοσυγκέντρωση και πάνω απ’ όλα πίστη ότι θα τα καταφέρεις, έστω κι αν περάσουν χρόνια. Γιατί οδηγός και μάνα δε γεννιέσαι, γίνεσαι. Και μπορεί όσο περνά ο καιρός να καλυτερεύεις ως μάνα, με το αμάξι όμως, αν δεν του πάρεις απ’ την αρχή τον αέρα, μια ζωή μαρτυρική σε περιμένει εκεί έξω.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Μαρία Κοκκίνου γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και έζησε στη γενέτειρά της, στην Αθήνα, στην Αγγλία και την Αμερική. Σπούδασε στην Αγγλία και τις Η.Π.Α Αγγλική Λογοτεχνία και Ψυχολογία (Bachelor’s) και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνική Ανθρωπολογία και Κοινωνική Πολιτική. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Παιδαγωγικά (Master’s) και είναι διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής και ως συντάκτρια σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με το δίγλωσσο περιοδικό Message, με τη Βραδυνή της Κυριακής, με το περιοδικό Η ζωή με το παιδί και τα τελευταία χρόνια είναι συντάκτρια του γυναικείου περιοδικού Votre Beauté. Έχει δύο παιδιά. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία της Ένα παιδί, δύο πατρίδες (εκδόσεις Μίνωας) και Λίγο πριν τα 18 (εκδόσεις Κέδρος).

Εμπειρία Εκδοτική

ΤΙΤΛΟΣ: Γυναίκα με παιδί και αυτοκίνητο
ΣΥΓΓΡΑΦΕAΣ: Μαρία Κοκκίνου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Γιαννούσης