REMIX από τους MOMIX σ' όλη την Ελλάδα

30.05.2011
Ευαισθησία χιούμορ, εφευρετικότητα και δεξιοτεχνία, έμπνευση, γνώση και φαντασία, συνθέτουν το DNA των περίφημων ΜΟΜΙΧ, της κορυφαίας και διασημότερης ομάδας ακροβατικού χορού στον κόσμο! Οι «θαυματοποιοί χορευτές» του φημισμένου χορογράφου Moses Pendleton, που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, τα ακροβατικά, την παντομίμα, το θέατρο σκιών, τον αθλητισμό και την υποκριτική, επιστρέφουν στη χώρα μας.

Ευαισθησία χιούμορ, εφευρετικότητα και δεξιοτεχνία, έμπνευση, γνώση και φαντασία, συνθέτουν το DNA των περίφημων ΜΟΜΙΧ, της κορυφαίας και διασημότερης ομάδας ακροβατικού χορού στον κόσμο!
Οι «θαυματοποιοί χορευτές» του φημισμένου χορογράφου Moses Pendleton, που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, τα ακροβατικά, την παντομίμα, το θέατρο σκιών, τον αθλητισμό και την υποκριτική, επιστρέφουν στη χώρα μας.


Παρουσιάζοντας σε πανελλαδική περιοδεία και μάλιστα για πρώτη φορά το MOMIX REMIX, μία παράσταση, δομημένη ειδικά για εξωτερικούς χώρους, γεγονός που την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για τους θεατές. Ένα ονειρικό ταξίδι στις καλύτερες στιγμές της σπουδαίας καριέρας τους, μία απίστευτη οπτικοακουστική πανδαισία, ένα εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό σώου, εμποτισμένο με τη φρεσκάδα των τριών νέων χορογραφιών.
Εικόνες μαγικές, στιγμές αιωρούμενες, τροχιές και πτήσεις, σκηνικές ψευδαισθήσεις, που με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας (σπέσιαλ εφέ, λέιζερ, προβολές, ειδικοί φωτισμοί, μαριονέτες, σκιές), πλάθουν από κοινού ένα σκηνικό σουρεαλισμό, μία οπτική ποίηση.



MOMIX REMIX- Η τέχνη της σκηνικής αποπλάνησης


Το REMIX παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αποτελείται από μία μίξη επιλεγμένων αποσπασμάτων, δομημένα όμως με τέτοιον τρόπο και έμπνευση, ώστε να συνθέτουν από κοινού μία θεματικά άρτια και ενιαία παράσταση, με όλα εκείνα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά που κάνουν τους ΜΟΜΙΧ ακαταμάχητους. Στο REMIX συμπεριλαμβάνονται μάλιστα τρεις ολοκαίνουριες δημιουργίες του Moses Pendleton, που με τη φρεσκάδα και τη δυναμική της προσδίδουν νέα, άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία στη γνωστή φυσιογνωμία τους. Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι ένα ανθολόγιο από τις καλύτερες στιγμές των πιο ιστορικών χορογραφιών της θρυλικής ομάδας, από τις οποίες οι περισσότερες επίσης, δεν έχουν παρουσιασθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Το MOMIX REMIX λοιπόν, δεν είναι απλά μία επίδειξη υψηλής δεξιοτεχνίας αλλά πάνω απ’ όλα ένα νέο σαγηνευτικό σόου.


INFO:

Πρόγραμμα Περιοδείας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Δευτέρα 4 Ιουλίου, Θέατρο Γης


ΑΘΗΝΑ - Τετάρτη 6 Ιουλίου, Θέατρο Λυκαβηττού


ΠΑΤΡΑ - Πέμπτη 7 Ιουλίου, Κάστρο


ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Σάββατο 9 Ιουλίου, Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»


ΧΑΝΙΑ - Κυριακή 10 Ιουλίου, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου


Τιμές εισιτηρίων: από 25 έως 35€

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 7234567
• Online αγορά: www.ticketservices.gr

• Σημεία προπώλησης Αθήνας:

-Ticketservices - Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
-ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24)
-Καταστήματα PUBLIC


• Σημεία προπώλησης Θεσσαλονίκης:

-Καταστήματα Public
-Καταστήματα Metropolis
-Καταστήματα ΙΑΝΟΣ (Αριστοτέλους 7)

Γεωργία Οικονόμου