"Η Rihanna και η Britney είναι μόνο για ringtones"

30.05.2011
Μετράμε αντίστροφα για την εμφάνιση του στις 22 Ιουνίου γιατί πολύ απλά κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα (live). Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον εθισμό του στα ναρκωτικά στο παρελθόν, ο Moby ανάμεσα σε άλλα που αφορούν το ρόλο του και ως dj, σχολίασε για μερικές από τις mainstream pop μουσικές που

Μετράμε αντίστροφα για την εμφάνιση του στις 22 Ιουνίου γιατί πολύ απλά κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα (live). Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον εθισμό του στα ναρκωτικά στο παρελθόν, ο Moby ανάμεσα σε άλλα που αφορούν το ρόλο του και ως dj, σχολίασε για μερικές από τις mainstream pop μουσικές που ακούς και βλέπεις non stop σε ίντερνετ, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι οι μουσικές των Kesha, Rihanna, Britney Spears (είχαν συνεργαστεί στο άλμπουμ "In the zone") δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια της μουσικής. "Έχουν πλάκα αλλά δεν το χω στο μυαλό μου σαν μουσική. Είναι κάτι βιομηχανοποιημένο. Τα εκτιμώ σαν ποπ φαινόμενα και κάποια από τα τραγούδια μ αρέσει να τα’ ακούω σε κάποιο εμπορικό κέντρο αλλά δεν ορίζονται σαν μουσική για μένα. Δεν προσπαθώ να είμαι επικριτικός μαζί τους αλλά πιστεύω ότι είναι λάθος να το αποκαλούμε μουσική. Είναι απλά διαφημίσεις για ringtones." λέει χαρακτηριστικά και ανοίγει τα πεδιά μάχης..

Κ.Π

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ