Οι AC/DC ηρεμούν τα σαγόνια του (λευκού) καρχαρία!

02.06.2011
Τελικά οι AC DC δεν είναι μόνο σε κάνουν να χτυπιέσαι με την αλήτικη και βρώμικη ροκ τους και να προκαλούν Thunderstrucks αλλά και σε ηρεμούν. Αν είσαι λευκός καρχαρίας στη Βόρεια Αυστραλία δηλαδή. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν στην πιο πολυσυζητημένη χώρα αυτή την περίοδο (για χώρους

Τελικά οι AC DC δεν είναι μόνο σε κάνουν να χτυπιέσαι με την αλήτικη και βρώμικη ροκ τους και να προκαλούν Thunderstrucks αλλά και σε ηρεμούν. Αν είσαι λευκός καρχαρίας στη Βόρεια Αυστραλία δηλαδή. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν στην πιο πολυσυζητημένη χώρα αυτή την περίοδο (για χώρους εργασίας) πως οι επικίνδυνοι λευκοί καρχαρίες συμπεριφέρονται λιγότερο επιθετικά μόλις ακούν κάποιο κομμάτι του συγκροτήματος του Angus Young και ειδικά το "Shook me all night long".

Μιλούσα με κάποιον δύτη που είχε κάνει καταδύσεις στη Γουαδελούπη όπου παίζανε μουσική στο νερό και μου είπε ότι υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα τραγούδια που επηρέαζαν την ψυχολογία καρχαριών. "Μόλις δοκίμασα τους AC DC έγινε κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Τους κινούσε την περιέργεια και η συμπεριφορά τους ήταν λιγότερο επιθετική. Σε κάποιες περιπτώσεις που είχαμε το ηχείο στο νερό, και κολλούσαν πάνω του, κάτι που μας φαινόταν πολύ παράξενο". λέει ο Matt Waller. Γι αυτό από δω και πέρα θα ξέρεις τι να κάνεις να δεις λευκό πτερύγιο να σε περιτριγυρίζει..

Κ.Π