Jay-Z και Kanye West live από το θρόνο τους

14.07.2011
Είναι οι μεγάλοι αρχηγοί της χιπ χοπ αυτοκρατορίας , μέχρι τώρα συμμετείχαν ο ένας σε δίσκους του άλλου αλλά έφτασε η ώρα να κάνουν ένα άλμπουμ οι δυο τους με τον τίτλο που τα λέει όλα. "Watch the throne" και υποκλίσου στα είδωλα Jay Z και Kanye West με τα δολάρια στις κόρες των ματιών

Είναι οι μεγάλοι αρχηγοί της χιπ χοπ αυτοκρατορίας , μέχρι τώρα συμμετείχαν ο ένας σε δίσκους του άλλου αλλά έφτασε η ώρα να κάνουν ένα άλμπουμ οι δυο τους με τον τίτλο που τα λέει όλα. "Watch the throne" και υποκλίσου στα είδωλα Jay Z και Kanye West με τα δολάρια στις κόρες των ματιών τους γιατί όσο και να μην συμπαθείς κάποιον από τους δύο (ξέρεις ποιον) τους παραδέχεσαι για τα ασταμάτητα bounce που σου προκαλούν όταν ακούς τις μουσικές τους.

Πριν τέσσερις μήνες τραγούδησαν το "H.A.M" (με παραγωγό τον Lex Luger), ένα από τα bonus κομμάτια του δίσκου, στο SXSW festival στα πλαίσια του GOOD Music με σπόνσορα το Vevo και το βίντεο μόλις ανέβηκε στον αέρα. Επιπλέον αν σε περίπτωση δεν το χεις δει, το περιβόητο tracklisting είναι το εξής:
01. No Church in The Wild (feat. Frank Ocean)

02. Lift Off (feat. Beyoncé)

03. Niggas in Paris

04. Otis (feat. Otis Redding)

05. Gotta Have It

06. New Day

07. Prime Time

08. Who Gon Stop Me

09. Murder to Excellence

10. Welcome to The Jungle

11. Sweet Baby Jesus (feat. Frank Ocean)

12. Love You So (feat. Mr Hudson)

Bonus

13. Illest Motherfucker Alive

14. H.A.M.

15. That’s My Bitch

16. The Joy (feat. Curtis Mayfield)

Κ.Π