Στην κορυφή των charts η Amy Winehouse

26.07.2011
Στην κορυφή των charts βρέθηκαν ξανά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, οι δύο δίσκοι που είχε κυκλοφορήσει. Ο δεύτερος δίσκος της μάλιστα, το «Back To Black», βρέθηκε στην κορυφή των iTunes charts σε δεκαέξι χώρες.

Στην κορυφή των charts βρέθηκαν ξανά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, οι δύο δίσκοι που είχε κυκλοφορήσει.

Ο δεύτερος δίσκος της μάλιστα, το «Back To Black», βρέθηκε στην κορυφή των iTunes charts σε δεκαέξι χώρες. Στην Ελλάδα τρία κομμάτια από το «Back To Black», («You Know I’m No Good», «Back to Black», «Rehab») είναι στην πρώτη δεκάδα του εγχώριου iTunes Chart.

Με αυτο το βίαιο τρόπο, εκθονίστηκε η Adele από την κορυφή του βρετανικού iTunes στην οποία βρισκόταν επί αρκετές εβδομάδες, η οποία χθες δήλωσε ότι η Amy ηταν απο τους καλλιτέχνες που έστρωσαν το δρόμο για τραγουδίστριες σαν την ίδια. Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι περήφανη για την Amy και ευγνώμων για την έμπενυση που πήρε δηλώνοντας:

"Δεν το χουν πολλοί άνθρωποι να τολμήσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε, γιατί απλά το αγαπάνε. Χωρίς πολύ ντόρο και συμβιβασμούς. Όμως εκείνη ήξερε ότι ήταν ικανή και δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσει. Αν ήθελε να κάνει κάτι θα το έκανε και αν όχι θα ‘λεγε απλά f….off. Μας έκανε να πιστεύουμε κάθε λέξη που έγραφε και βούλιαζαν όλα στα βαθιά όταν τα τραγουδούσε.

Η Amy χάραξε το δρόμο για καλλιτέχνες σαν κι εμένα κι έκανε το κοινό να ενθουσιαστούν ξανά με την βρετανική μουσική και δεν πιστεύω ότι συνειδητοποίησε ποτέ πόσο υπέροχη και πόσο σημαντική ήταν αλλά αυτό την κάνει περισσότερο γοητευτική. Είμαι τρομερά στεναχωρημένη με το θάνατο της, απίστευτα περήφανη γι' αυτήν και ευγνώμων που εμπνεύστηκα από εκείνη. Η Αmy πετάει στον Παράδεισο..."

Ε.Σ.