Beyonce,Perry,Gaga σκανδαλίζουν τους Κινέζους!

25.08.2011
Το ότι οι Κινέζοι που κάθονται στα κυβερνητικά γραφεία έχουν σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο τους είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Όπως επίσης όλοι ξέρουμε για τις εξωφρενικές λογοκρισίες τους και τον ασφυκτικό έλγχο στο ίντερνετ για να προστατεύσουν υποτίθεται τον ρομποτικό λαό τους. Αυτή τη φορά το Υπουργείο Πολιτισμού έφτιαξε μια ωραιότατη και κατάμαυρη λίστα με τραγούδια

Το ότι οι Κινέζοι που κάθονται στα κυβερνητικά γραφεία έχουν σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο τους είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Όπως επίσης όλοι ξέρουμε για τις εξωφρενικές λογοκρισίες τους και τον ασφυκτικό έλγχο στο ίντερνετ για να προστατεύσουν υποτίθεται τον ρομποτικό λαό τους. Αυτή τη φορά το Υπουργείο Πολιτισμού έφτιαξε μια ωραιότατη και κατάμαυρη λίστα με τραγούδια που θεωρούν πως προσβάλουν την «εθνική πολιτιστική ασφάλεια» της χώρας τους και έδωσαν deadline στα site που τα φιλοξενούν να τα εξαφανίσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στα περιεχόμενα της λίστας βρίσκονται 100 κομμάτια ανάμεσα στα οποία είναι το Run the World (Girls) της Beyonce, τα The Edge of Glory, Hair, Marry the Night, Americano, Judas και Bloody Mary της Lady Gaga που την έχουν τρομερό άχτι όπως φαίνεται, , το Last Friday Night της Katy Perry και I Want It That Way των Backstreet Boys κι όσοι δεν υπακούσουν στις εντολές θ αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της δίωξης από τις αρχές.

Κ.Π