Κι άλλο επεισόδιο με τους αδερφούς Gallagher

25.08.2011
κατάσταση με τους αδερφούς Gallagher είναι τραγελαφική. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν για βιτρίνες ο ένας το καινούριο του γκρουπ κι ο άλλος το νέο του σόλο άλμπουμ για να βγαίνουν να λένε προσβολές και να μηνύουν ο ένας για τον άλλον όπως η γνωστές κατίνες του χωριού. Το

Η κατάσταση με τους αδερφούς Gallagher είναι τραγελαφική. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν για βιτρίνες ο ένας το καινούριο του γκρουπ κι ο άλλος το νέο του σόλο άλμπουμ για να βγαίνουν να λένε προσβολές και να μηνύουν ο ένας για τον άλλον όπως η γνωστές κατίνες του χωριού. Το τελευταίο επεισόδιο στη σαπουνόπερα τους ήταν η μήνυση του Liam προς το Noel επειδή ο δεύτερος είπε ψέματα για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οι Oasis δεν εμφανίστηκαν στην (αποχαιρετιστήρια) συναυλία τους στο Chelmsford V Festival.

"Είμαι συνηθισμένος να με αποκαλεί ποικιλοτρόπως όπως και εγώ εξάλλου στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά έχει να κάνει με δυσφήμηση της επαγγελματικής μου υπόστασης. Προσπάθησα να λύσω φιλικά το ζήτημα αλλά ήταν αδύνατο οπότε το μόνο που μένει είναι να το λύσουμε δικαστικά". Είπε ο Liam και ο Noel έκανε τη μεγάλη γκάφα στο webchat του Facebook ενώ μιλούσε με τους φαν. Παραδέχτηκε πως ο αδερφός του εκείνη τη μέρα της περιβόητης συναυλίας δεν είχε hangover αλλά λαρυγγίτιδα και ζήτησε συγνώμη προσθέτοντας ότι όλο αυτό το πράγμα μεταξύ του έχει γίνει χαζό. Μάλιστα. Ούτε πέντε χρονών..

K.Π