Άρωμα γυναίκας στα MTV VMAS. It's Britney bitch..

29.08.2011
Τα φετινά MTV Video awards ήταν ποτισμένα από πάνω μέχρι κάτω με άρωμα γυναίκας. Οι περισσότεροι νικητές ήταν γένους θηλυκού, το γεγονός της βραδιάς αφορούσε την εγκυμοσύνη μίας από τις μεγαλύτερες rnb περσόνες της μουσικής με τα όνομα Beyonce και τα δύο μεγάλα αφιερώματα της διοργάνωσης σχετίζονταν με δύο γυναίκες που έχουν στιγματίσει η καθεμία το χώρο της.

Τα φετινά MTV Video awards ήταν ποτισμένα από πάνω μέχρι κάτω με άρωμα γυναίκας. Οι περισσότεροι νικητές ήταν γένους θηλυκού, το γεγονός της βραδιάς αφορούσε την εγκυμοσύνη μίας από τις μεγαλύτερες rnb περσόνες της μουσικής με τα όνομα Beyonce και τα δύο μεγάλα αφιερώματα της διοργάνωσης σχετίζονταν με δύο γυναίκες που έχουν στιγματίσει η καθεμία το χώρο της.

Το ένα tribute της βραδιάς το οποίο ήταν για την Britney Spears μας επέστρεψε στα θρανία τότε που είχε βγει πρώτη φορά στο MTV να τραγουδάει Baby hit me one more time, Oops I did it again, άρχισαν να μιλάνε όλοι για την καινούρια ποπάδικη πριγκίπισσα και διάδοχο της Madonna. Έχει συμπληρώσει εφτά δίσκους, έκανε σέξι την ποπ συνδυάζοντας και την teenage αθωότητα, έγινε μαμά, κατρακύλησε με καταχρήσεις, ρεζιλεύτηκε στα ΜΜΕ και στους συνεργάτες με τις κρίσεις της, έφτασε στα όρια της υπέρτατης καταστροφής αλλά κατάφερε να επανέλθει. Φέτος ήταν η κατάλληλη χρονιά για να της δώσουν το βραβείο Michael Jackson, να μαζέψουν ένα ποτ πουρί από τις καλύτερες στιγμές της στον βιντεοκλιπάδικο κόσμο και τα πιο πετυχημένα χιτ της και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό σόου γιορτάζοντας την ολική επαναφορά της. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Δεν είχα ιδέα για το το θα συνέβαινε σήμερα. Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα, πραγματικά ήταν πάρα πολύ γλυκό όλο αυτό που έκαναν για μένα.» It's Britney bitch.

Το δεύτερο tribute αναφέρονταν σε μία γυναίκα που έφτασε στον αλκοολούχο και γεμάτο ναρκωτικά πάτο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε ν ανέβει ξανά στην επιφάνεια. Η σπάνια περίπτωση της Amy Winehouse άφησε μία θέση κενή σε βραβεία και τιμές και πέτυχε να τη σεβαστούν από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο μουσικό που έχει περάσει από σκηνή και στούντιο χωρίς να συνειδητοποιήσει ποτέ το μέγεθος του ταλέντου της. Στα MTV VMAS ο Russel Brand πήρε το μικρόφωνο και μίλησε γι αυτήν όπως τη γνώρισε αρχίζοντας με την πρώτη εντύπωση που του είχε αφήσει («Όταν την πρωτογνώρισα, φαινόταν ότι ήταν μια κοπέλα χαμένη στον κόσμο της, όπως συμβαίνει με τόσους ανθρώπους που ζουν σε μεγάλες πόλεις, προσπαθώντας να καλλιεργήσουν ένα παράξενο ταλέντο.» ) χαρακτηρίζοντας της στη συνέχεια ένα συνηθισμένο κορίτσι με ασυνήθιστα μαλλιά και αποθεώνοντας της λέγοντας πως «Δεν ήταν άλλο ένα ταλέντο που περίμενε υπομονετικά για να αναδειχθεί. Πως κατάφερνε να βγάζει αυτό τον υπέροχο ήχο κατευθείαν από την ψυχή της ανθρωπότητας; Η Amy είχε το είδος της φωνής που μόνο με την Ella Fitzgerald και την Billie Holiday μπορούσε να συγκριθεί!»

Επιπλεόν ανέφερε πως έχει επηρεάσει όλες τις κυρίες που βρίσκονταν στο χώρο εκείνη τη στιγμή από τη Lady Gaga μέχρι τους Florence and the Machine και κυρίως την Adele. Μετά τον Brund πήρε το λόγο ο κύριος Tony Bennett με τον οποίο συνεργάστηκε η Winehouse λίγο πριν πεθάνει και συγκίνησε μιλώντας για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Ήταν απίστευτη γιατί σε σύγκριση με όλους τους νέους καλλιτέχνες που έχω συνεργαστεί τα τελευταία 20 χρόνια, εκείνη ήταν μία αληθινή jazz τραγουδίστρια. Είχε μεγάλο χάρισμα.» είπε ανάμεσα σε άλλα και μετά το βίντεο με τα backstage από την ηχογράφηση τους για το Body and Soul πήρε σειρά ο απολαυστικός Bruno Mars αλά James Brown στυλ ο οποίος τραγούδησε την εκδοχή της Amy για το Valerie με τον Chris Brown στις δεύτερες φωνές.

Δείτε τα βίντεο..

Κ.Π