Όλοι οι Αμερικάνοι θέλουν σεξ με τη Madonna

01.09.2011
Το σεξ και η Madonna είναι δύο λέξεις που μπορούν να φέρουν εκατομμύρια κλικ σε λίγα δευτερόλεπτα κι όταν αυτά τα δύο συνδέονται τότε αλίμονο σ όποιον του χουν αναθέσει να καταγράψει τις συνέπειες. Σύμφωνα με το Bookfinder που έβγαλε την συνηθισμένη του λίστα για τα 100 βιβλία που φεύγουν περισσότερο από τα ράφια , το coffee table βιβλίο της Madonna, "Sex"

Το σεξ και η Madonna είναι δύο λέξεις που μπορούν να φέρουν εκατομμύρια κλικ σε λίγα δευτερόλεπτα κι όταν αυτά τα δύο συνδέονται τότε αλίμονο σ όποιον του χουν αναθέσει να καταγράψει τις συνέπειες. Σύμφωνα με το Bookfinder που έβγαλε την συνηθισμένη του λίστα για τα 100 βιβλία που φεύγουν περισσότερο από τα ράφια , το coffee table βιβλίο της Madonna, "Sex", (1992) είναι το πιο περιζήτητο βιβλίο στην Αμερική τον τελευταίο χρόνο.

Προκλητικό για τη χρονιά που είχε κυκλοφορήσει, limited edition, συλλεκτικό, αμφιλεγόμενο και με φωτογραφίες που δικαιολογούν τον τίτλο του, το "Sex" έχει αφήσει να το ακολουθούν βιβλία όπως το "Rage" του Stephen King, το "Man in black" του Johnny Cash, τη βιογραφία της Marylin, "Marilyn: A Biography" από τον Norman Mailer. Και κάπως έτσι η Madonna μαζί με τους μποντιμπιλντεράδικους μυς της δε χρειάζεται ν’ αγχώνεται για τίποτα.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:

1. Sex – Madonna

2. Promise Me Tomorrow - Nora Roberts

3. Rage - Stephen King (as Richard Bachman)

4. My Pretty Pony - Stephen King

5. In a Dark Place: The Story of a True Haunting - Ray Garton

6. Codex Seraphinianus - Luigi Serafini

7. Man in Black - Johnny Cash

8. Marilyn: A Biography - Norman Mailer

9. Arithmetic Progress Papers - H Henry Thomas

10. Mandingo - Kyle Onstott

Κ.Π