Foster the People : SOLD OUT tour!

01.09.2011
Μετά από λίγους μήνες από την κυκλοφορία του Torches, οι Foster The People εντυπωσιάζουν αφού το “Pumped Up Kicks” έγινε πλατινένιο και το ντεμπούτο τους album ανεβαίνει στα chart με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 220.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα.

Μετά από λίγους μήνες από την κυκλοφορία του Torches, οι Foster The People εντυπωσιάζουν αφού το “Pumped Up Kicks” έγινε πλατινένιο και το ντεμπούτο τους album ανεβαίνει στα chart με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 220.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα.

Για να υποστηρίξουν την επιτυχία του Torches η μπάντα θα περιοδεύσει αυτό το χειμώνα, αφού κάνει στάσεις στα ACL και Popped! Festivals, σε συνέχεια των 25 sold out συναυλιών που θα πραγματοποιήσουν στην Αμερική.

Σε πρόσφατο τεύχος, το Spin έγραψε ότι οι Foster The People αποκαλούν «τους εαυτούς τους ως σημαντικούς παράγοντες με το "Pumped Up Kicks”. Αυτό επιβεβαιώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα όταν το “Pumped Up Kicks” ξεπέρασε τα 1 εκατομμύρια αντίτυπα. Το τραγούδι έμεινε 7 συνεχόμενες εβδομάδες στο #1 του Alternative radio charts. Το “Pumped Up Kicks” κερδίζει συνεχώς έδαφος και στα airplay: στα Pop, Hot AC και Triple A charts. Το τραγούδι ήταν επίσης υποψήφιο σε 2 κατηγορίες στα MTV VMAs,“Best Rock Video” και “Best New Artist”.

Η Washington Post ονόμασε το τραγούδι ως το δικό τους Summer Jam επαινώντας το για την ευελιξία του: "Είναι catchy αλλά όχι ξεδιάντροπο, έξυπνο αλλά όχι τόσο επιδεικτικό και το κατηγοριοποιείς σε πολλά είδη μουσικής…και όπως κάθε εαυτός που σέβεται το Summer Jam, έχει πολλά remixes και cover versions, τα οποία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετρήσεις την συνολική πολιτιστική απορρόφηση".

Και η πολιτιστική απορρόφηση μόλις ξεκίνησε. Με το δεύτερο single τους “Helena Beat” το οποίο βρίσκεται ήδη στο Top 20 του Alternative, ενώ το Torches είναι σταθερά στο Top 15 του Billboard Top Album charts! Επίσης παραμένει το #1 streamed album στο Spotify και έχει 8 συνεχόμενες εβδομάδες που οι πωλήσεις του album ανεβαίνουν.

Οι Foster The People θα παρουσιάσουν όλα τα τραγούδια του Torches αυτό το χειμώνα στην τρίτη τους sold out περιοδεία τους στην Αμερική, η οποία θα ξεκινήσει στο Scottsdale στις 13 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει στις 20 Οκτωβρίου στο Las Vegas. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει τα 2 sold out shows στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης, στο Wiltern Theatre του Los Angeles, στο Fillmore του San Francisco και στο 9:30 Club της Washington D.C. Η περιοδεία επίσης θα δείξει τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του συγκροτήματος καθώς θα έχουν τους The Do Good Bus μαζί τους σε όλες τις 25 εμφανίσεις τους στην Αμερική (Δείτε παρακάτω).

http://www.fosterthepeople.com