Σε σποτ της κολώνιας Azzaro ο Casablancas(Strokes)

02.09.2011
Μετά την κοινή του εμφάνιση στη σκηνή με τον Jarvis Cocker πριν λίγες μέρες στο Reading festival η οποία καταγράφηκε στο χρυσό βιβλίο με τις καλύτερες συναυλιακές στιγμές , ο Julian Casablancas των Strokes παίρνει το ρόλο του μοντέλου. Ο δύστροπος και ανέκφραστος fronman των Strokes

Μετά την κοινή του εμφάνιση στη σκηνή με τον Jarvis Cocker πριν λίγες μέρες στο Reading festival η οποία καταγράφηκε στο χρυσό βιβλίο με τις καλύτερες συναυλιακές στιγμές , ο Julian Casablancas των Strokes παίρνει το ρόλο του μοντέλου. Ο δύστροπος και ανέκφραστος fronman των Strokes πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτάκι για την καινούρια κολώνα Azzaro, Desibel:The Essence of Rock με το μπουκάλι να είναι σχεδιασμένο σε σχήμα μικροφώνου.

Το ασπρόμαυρο και πολύ μικρό σε διάρκεια βίντεο προβλήθηκε στις γαλλικές τηλεοράσεις με τον Casablancas να τραγουδάει σόλο σε κοντινά πλάνα και να κάνει crowd surfing στο ενθουσιώδες κοινό. Όσο για τους Strokes ελπίζουν αυτή τη φορά να ηχογραφήσουν όλοι μαζί στο στούντιο (για το "Angles" ο Casablancas έγραψε μόνος του τα φωνητικά) το καινούριο και τρίτο στη σειρά άλμπουμ όπως λέει ο κιθαρίστας Nikolaι Fraiture σε πρόσφατη συνέντευξη του, η μπάντα είναι σε πολύ καλή φάση, έχουν αρκετά μισοτελειωμένα τραγούδια που πρέπει να φτιάξουν και νιώθει σα να είναι σ ένα γάμο και να κάνει ψυχοθεραπεία. Μάλιστα..

K.Π