Someone To Watch Over Me από τη Susan Boyle

19.09.2011
Το ‘Someone To Watch Over Me’ είναι το πολύ-αναμενόμενο τρίτο album από την πολύ-πλατινένια παγκοσμίως τραγουδίστρια Susan Boyle.

Το ‘Someone To Watch Over Me’ είναι το πολύ-αναμενόμενο τρίτο album από την πολύ-πλατινένια παγκοσμίως τραγουδίστρια Susan Boyle.

Tracklist

1. You Have To Be There
2. Unchained Melody
3. Enjoy The Silence
4. Both Sides Now
5. Lilac Wine
6. Mad World
7. Autumn Leaves
8. This Will Be The Year
9. Return
10. Someone To Watch Over Me

Εκτοξεύθηκε στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα μέσα σε μια νύχτα, πούλησε 14 εκατομμύρια albums μέσα σε 14 μήνες και έσπασε μουσικά ρεκόρ σε όλο τον κόσμο. Τώρα η Susan Boyle επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τρίτο album της, 'Someone To Watch Over Me'.

Στο ‘Someone To Watch Over Me’, η Susan Boyle και ο παγκοσμίως γνωστός παραγωγός Steve Mac συνεργάζονται ξανά για να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό και σύγχρονο album που θα εντυπωσιάσει όλες τις γενιές. Η Susan Boyle διασκευάζει τα κλασσικά ‘Unchained Melody’ και ‘Both Sides Now’, ενώ άφοβα δίνει στα ‘Enjoy The Silence’ και ‘Mad World’ μια νέα ταυτότητα. Καινούρια τραγούδια που θα περιέχονται είναι τα ‘This Will Be The Year’ από την Emeli Sande και Naughty Boy μαζί με τον Josh Kear αλλά και το ‘Return’ από τον Steve Mac και τον Wayne Hector.

Το album σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην μουσική για την Susan Boyle. Νέο υλικό και κλασσικά τραγούδια σε συνδυασμό με ένα διαφορετικό τέμπο, αναδεικνύοντας τη φωνή της που ο όλος ο κόσμος αγάπησε.

Οι επιλογές των τραγουδιών της Susan ήταν εμπνευσμένες από τις ιστορίες ζωής και τις πιο απόκρυφες σκέψεις των ανθρώπων από όλο τον κόσμο που της έστειλαν γράμματα.

“Υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που μου άρεσαν που συνδυάστηκαν με τα γράμματα των ανθρώπων που μου είχαν γράψει και μου είχαν στείλει” η Susan είπε, “Ήξερα ότι ο δίσκος μου έπρεπε να είναι γύρω από αυτά τα πράγματα. Έγραψαν για τη θλίψη, την αγάπη, την ευτυχία και τις στενάχωρες στιγμές, ήταν όλα πολύ συγκινητικά και τα τραγούδια καθρεφτίζουν συναισθήματα και εμπειρίες ζωής.”

Αποτελούμενο από τραγούδια με την υπογραφή της, αυτό το απροσδόκητο άλμπουμ θα παγιώσει την αξιοπιστία της στο κόσμο της μουσικής.

Το ‘Someone To Watch Over Me’ είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία τώρα.

Γνωστή για το στοιχείο της έκπληξης και για τη δυναμική φωνή της που κόβει ανάσες, η Susan έχει γίνει ένας παγκόσμιος top καλλιτέχνης σε πωλήσεις. Οι πωλήσεις του άλμπουμ-φαινομένου έσπασαν ρεκόρ και ο δίσκος έγινε πολύ-πλατινένιος κατακτώντας τα chart – η Susan μας ήρθε από τη σκηνή «Britain’s Got Talent» το 2009. Μέχρι σήμερα τα δύο προηγούμενά της album, ‘I Dreamed A Dream’ και ‘The Gift’ έχουν πουλήσει παραπάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα και έφτασαν στο νούμερο ένα σε παραπάνω από 30 χώρες.